Πού πήγαν τα λεφτά: Χρυσές διακοπές για Πάνο Μαρινόπουλο αφού «φόρτωσε το μαγαζί» στον Σκλαβενίτη

Πού έκανε υπερπολυτελείς διακοπές ο Πάνος Μαρινόπουλος;

Η κατάρρευση της αυτοκρατορίας των σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος, όπως φαίνεται δεν άλλαξε τα σχέδια του πρώην μεγαλοϊδιοκτήτη της Πάνου Μαρινόπουλου.

Ο ίδιος εθεάθη όπως λέγεται στη Μύκονο, όχι έξω από το κοσμηματοπωλείο του Κώστα Καίσαρη αλλά στη θαλαμηγό του.

Βέβαια, το πέρασμα του Big Πάνου -όπως τον λένε- ήταν υποχρεωτικό από το νησί των Ανέμων, αφού ήθελε να δει την εντυπωσιακή κατοικία που έχει στο νησί.

Αφού βέβαια είχε περάσει πριν από τα σπίτια του στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη, στα Χάμπτονς και στο Μαϊάμι.

Βέβαια, κάποιοι αναρωτιούνται τι έχει γίνει με τους εργαζόμενους, τους οφειλέτες και τις τράπεζες όπου είχε ανοίγματα ο όμιλος Μαρινόπουλου.

Και τελικά τι έγιναν τόσα λεφτά από τον τεράστιο τζίρο που έκαναν καθημερινά τα σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος, ώστε τελικά να πτωχεύσουν και να εξαγοραστούν από τον όμιλο Σκλαβενίτη.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο, παρά το κύμα ακρίβειας, ανακοινώνονται πολλές προσφορές σούπερ μάρκετ, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να γλιτώσουν χρήματα. Για παράδειγμα, ο ΑΒ Βασιλόπουλος κάνει εκπτώσεις -50% ή 1+1, ενώ το μεγαλύτερο online σούπερ μάρκετ e-Fresh.gr ανακοινώνει συνεχώς προσφορές 30%. Κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για να πάρετε τις προσφορές ΑΒ Μόνιμη μείωση τιμής και e-Fresh.gr με δωρεάν μεταφορικά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι ετοιμάζουν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market για να επικρατήσουν στη μάχη των σούπερ μάρκετ.