Ακριβά γούστα η Περιστέρα: Πόσο κόστισαν οι γόβες που φόρεσε στις ΗΠΑ. Πληρώνει ο λαός

Πόσο κόστισαν οι γόβες που φόρεσε η Περιστέρα στις ΗΠΑ;

Ειδικοί και μη αποθέωσαν την σύζυγο του πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα για τις στυλιστικές της επιλογές στην εμφάνισή της στον Λευκό Οίκο.

Το μάτι όλων έπεσε στις υπέροχες γόβες που φορούσε και ταίριαζαν υπέροχα με το λευκό ταγέρ με μαύρη ζώνη και την μαύρη τσάντα.

Οι γόβες λοιπόν που φόρεσε στον Λευκό Οίκο είναι του γνωστού οίκου Gianvito Rossi και αν τις αγοράσει κανείς online κοστίζουν 590 ευρώ.

Μπορεί η συνάντηση που περίμεναν πολλοί με τη Μελάνια Τραμπ να μην έγινε γιατί η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έλειπε από την Ουάσινγκτον, αλλά η Μπέτυ Μπαζιάνα κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις. Της έκαναν αναγραμματισμό στο επώνυμο βέβαια, αλλά μικρό το κακό.

Όσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συζητούσε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για επενδύσεις, F-16 και οικονομία, η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα έγινε δεκτή από τη σύζυγο του αντιπροέδρου, Κάρεν Πενς.

Αυτό άλλωστε επιτάσσει το πρωτόκολλο: όταν η Πρώτη Κυρία απουσιάζει, τα καθήκοντά της σε τέτοιες περιστάσεις εκπληρώνει η Δεύτερη Κυρία της χώρας. Εν προκειμένω, η Κάρεν Πενς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.