Δείπνο κορυφής προς τιμήν Τσίπρα: Φωτιά στα κόκκινα η Περιστέρα – Ποιοι κάθισαν δίπλα του (φώτο)

Ποιοι παρευρέθηκαν στο αμερικανικό δείπνο προς τιμήν του Αλέξη Τσίπρα;

Την πιο εντυπωσιακή της εμφάνισή έκανε η Περιστέρα Μπαζιάνα στο δείπνο που παρέθεσαν προς τιμήν του πρωθυπουργού οι Ελληνοαμερικανικές οργανώσεις AHI και AHEPA το βράδυ της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου στην Ουάσιγκτον.

Η σύντροφος του πρωθυπουργού που τον συνοδεύει στο επίσημο ταξίδι του στις ΗΠΑ, φόρεσε για το δείπνο ένα κατακόκκινο στενό φόρεμα που το μήκος του έφτανε μέχρι το γόνατο.

Το σύνολο συμπλήρωνε ένα μαύρο clutch με ασορτί μαύρες γόβες.

Στην ίδια συνάντηση που διοργανώθηκε στην Ουάσιγκτον από τις σημαντικότερες οργανώσεις της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ, σε συνέχεια της πολύ θετικής υποδοχής που έτυχε ο Έλληνας πρωθυπουργός στο Σικάγο, ο πρωθυπουργός δήλωσε την έκπληξή του για το γεγονός ότι ακούει τόσο καλά λόγια για την Ελλάδα.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός μετέφερε το μήνυμα ότι η Ελλάδα χρειάζεται τις αμερικανικές επενδύσεις, όχι μόνο γιατί είναι σημαντικές για την ανάκαμψη της χώρας, αλλά και για τις προσπάθειες της να δημιουργήσει μια νέα εποχή για τη χώρα, με μόνιμη ανάπτυξη.

«Είμαστε πολύ κοντά στο να τελειώσουμε το πρόγραμμα και είναι αναγκαίο για εμάς στο τέλος του 2018 να μπορούμε, με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, να έχουμε τον απαραίτητο δημοσιονομικό χώρο για να επουλώσουμε τις πληγές της κρίσης» τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Και να μπορέσουμε» συνέχισε «να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις για να μειώσουμε την φορολογία, ώστε να μπορούμε να προωθήσουμε ένα πιο ελκυστικό περιβάλλον για τις επενδύσεις».

Εξήγησε ότι γι” αυτό χρειάζεται να έχουμε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, το οποίο σημαίνει περισσότερες επενδύσεις, το οποίο με τη σειρά του σημαίνει περισσότερες θέσεις απασχόλησης, που σημαίνει μείωση της ανεργίας, η οποία αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης.


Ποιοι κάθισαν δίπλα στον πρωθυπουργό

O Aλέξης Τσίπρας και δύο θέσεις δεξιά του ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ – Στο πίσω τραπέζι διακρίνεται ο Χρήστος Παπουτσής, ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα.

Με τη μπλε γραβάτα ο Ντένης Πλέσσας αντιπρόεδρος της Lockheed Martin που κατασκευάζει τα αμερικανικά F-16.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και τρεις θέσεις δεξιά του ο Θοδωρής Κυριακού.

Με κόκκινο φόρεμα η σύζυγος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα.


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.