Νέο σκάνδαλο με «αδιάφθορη» Μαρέβα Μητσοτάκη: Τι απαντά έξαλλη για τα Paradise Papers. «Είναι μέτοχος σε…»

Τι απάντησε η Μαρέβα Μητσοτάκη για την εμπλοκή της στα Paradise Papers;

Το όνομα της συζύγου του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβας Γκραμπόφσκι εμφανίζεται στη λίστα των Paradise Papers ως μέτοχος κατά 50% offshore εταιρίας, όπως αναφέρει το «’Εθνος».

Συγκεκριμένα η Μαρέβα Μητσοτάκη εμφανίζεται ως μέτοχος κατά 50% offshore εταιρίας με έδρα τα νησιά Κέιμαν στην Καραϊβική.

Η κυρία Γκραμπόφσκι την περίοδο που ήταν σε διάσταση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν διαχειρίστρια ενός fund με έδρα τις βρετανικές Παρθένες Νήσους.

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη σε μακροσκελή της απάντηση στην εφημερίδα «Έθνος» υποστηρίζει ότι «το διάστημα εκείνο βρισκόμουν σε διάσταση με τον σύζυγό μου, γεγονός που δεν αμφισβητείται και έχει κριθεί εξάλλου και από τους αρμόδιους φορείς, άρα οποιοσδήποτε υπαινιγμός και προς αυτή την κατεύθυνση, στερείται αντικειμένου».

Η Eternia Capital Management ιδρύθηκε από την δικηγορική εταιρεία Appleby, τον Μάρτιο του 2010 στα νησιά Κέιμαν. Μέτοχοι της Eternia Capital Management ήταν η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη και ένας παλιός συνεργάτης της από την εποχή που εργαζόταν στην Deutsche Bank.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Κάνε Like στο Fimes.gr