Τα 6 πρόσωπα για το άνοιγμα Μητσοτάκη στο Κέντρο: Ποιους θέλει απεγνωσμένα

Ποια τα 6 πρόσωπα από το Κέντρο που θέλει ο Μητσοτάκης στη ΝΔ;

Εκτός του συµβολισµού της ανανέωσης και της προσέγγισης µε την… παραγωγική Ελλάδα, η επιλογή της Πειραιώς να συµπεριλάβει στον κατάλογο των οµιλητών στα «γαλάζια» προσυνέδρια πρόσωπα που έχουν συνδέσει το όνοµα και την πορεία τους µε τον χώρο της Κεντροαριστεράς εξυπηρετεί και ακόµη µία βασική στόχευση του συστήµατος Μητσοτάκη.

Ο λόγος βεβαίως για το διαρκές άνοιγµα στο Κέντρο, από το αποτέλεσµα του οποίου σε κοινωνικό επίπεδο θα κριθεί εν πολλοίς και η µάχη των επόµενων εθνικών εκλογών.

Τέτοιες περιπτώσεις είναι, ανάµεσα σε άλλους, ο καθηγητής Τσακλόγλου, ο καθηγητής Μ. Νεκτάριος (διοικητής του ΙΚΑ επί εποχής Σηµίτη και σύµβουλος της «γαλάζιας» Γραµµατείας Προγράµµατος), ο συγγραφέας ∆οξιάδης, καθώς και ο Ηλίας Νικολαΐδης της «∆ιανέοσις», κοµβικό ρόλο στην οποία διαδραµατίζει το πρώην µέλος του Πολιτικού Συµβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Μάλιστα, στα Ιωάννινα, µεταξύ των οµιλητών ήταν και ο ΣΥΡΙΖΑϊκής προέλευσης δήµαρχος Εδεσσας, ∆ηµήτρης Γιάννου, από τους πρώτους τοπικούς άρχοντες που εφάρµοσαν το ελάχιστο εγγυηµένο εισόδηµα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.