Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Αυτός είναι ο Πέτρος που την «τάιζε» κοκαΐνη. Ποιοι τον φοβούνται

Ποιος ο επικίνδυνος Πέτρος που συνόδευε την Ειρήνη Μελισσαροπούλου με την κοκαΐνη;

Το αγόρι αυτό, τα στοιχεία του οποίου μπορεί και να είναι και ψεύτικα, αυτός ο 28χρονος «κονιόρδος» που λάτρευε την κοσμική ζωή και τα γούστα, κρύβεται σύμφωνα με την 19χρονη Ειρήνη Μελισσαροπουλου πίσω από την υπόθεση με τα 2,6 κιλά κοκαΐνης με τα οποία και συνελήφθη το μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ.

Πρόκειται για έναν πιτσιρικά από την Ρουμανία ο οποίος ξεκίνησε την «καριέρα» του ως βαποράκι και ανέβηκε τις «σκάλες» των κιλών μέσα σε λίγα χρόνια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε τις επαφές τόσο στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί έσπρωχνε το «εμπόρευμα» και από αυτούς έγινε γνωστός στην πιάτσα για τα «θέματα του».

Δεν πρόκειται για ένα τυχαίο αγοράκι. Ούτε βεβαίως μπορούμε να πιστέψει κανείς πώς η Ειρήνη Μελισσαροπούλου ήταν τόσο αγαθή, που δε γνώριζε τους ανθρώπους που είχε δίπλα της, ταξίδευε μαζί τους, περνούσε ώρες στην παρέα τους.

Σύμφωνα με αστυνομικούς είναι και ο ίδιος εθισμένος στην κοκαΐνη ενώ είχε εντοπισθεί κατά καιρούς σε διάφορα παρτάκια που ελάμβαναν χώρα τόσο σε διαμερίσματα στα Βόρεια προάστια των Αθηνών αλλά και στην περιοχή της Πυλαίας στην Θεσσαλονίκη και σε σπίτια κοντά στο Νέο Ρύσιο στην περιοχή της Θέρμης.

Όπως είναι φυσικό οι συμμετέχοντες στα παρτάκια ανησυχούν πολύ για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Για την σύλληψη του έχουν κινητοποιηθεί αρμόδια τμήματα δίωξης ναρκωτικών σε έξι χώρες.

Ένα ακόμη πολύ περίεργο στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι στο πλήρες όνομά του Petrica αντιστοιχούν 290 (!) νούμερα κινητών τηλεφώνων στη Μυτιλήνη, ενώ άτομο με αυτό το όνομα εμφανίζεται στο Επιμελητήριο Λέσβου να έχει ανοίξει κατάστημα πώλησης και επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η ημερομηνία έναρξης της εταιρείας είναι η 25η Απριλίου 2016.

Ωστόσο ο αριθμός κινητού -και όχι σταθερού- που έχει δηλωθεί στο Επιμελητήριο ως τηλέφωνο επικοινωνίας της ατομικής επιχείρησης, αντιστοιχεί σε άλλο πρόσωπο που έχει το ίδιο επίθετο με τον Πέτρο, προφανώς κάποιος συγγενής του, ο οποίος μάλιστα δηλώνει κατοικία όχι στη Μυτιλήνη, αλλά στην Εύβοια.

Πάντως, με όσα από τα κινητά τηλέφωνα επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε η απάντηση ήταν ένα συνεχές βουητό ή το ηχητικό μήνυμα «ο αριθμός που καλέσατε έχει φραγή εισερχομένων κλήσεων».

Εύλογα προκύπτει το ερώτημα αν η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είχε γνωρίσει στη Μυτιλήνη τον 28χρονο Πέτρο, ο οποίος μάλιστα είναι και πιο κοντά στην ηλικία της, συγκριτικά με τον άλλον Ρουμάνο, τον 37χρονο Nicusor.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.