Σάλος με Καμμένο και υπερπολυτελές αυτοκίνητο: Ποιος γνωστός εφοπλιστής το αγόρασε 100.000 ευρώ

Ποιος εφοπλιστής αγόρασε το αυτοκίνητο του Καμμένου;

Τελικά σήμερα λύθηκε το… μυστήριο με τον αγοραστή του αυτοκινήτου του Καμμένου το οποίο, αν και μεταχειρισμένο (έτος κατασκευής 1978) πωλήθηκε έναντι του εξωφρενικού ποσού των 100.000 ευρώ.

Αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, ο εφοπλιστής Γ. Καραγιώργης φέρεται να είναι ο αγοραστής του αυτοκινήτου, μέσω μιας εκ των εταιρειών του.

Ειδικότερα, στο τελευταίο πόθεν έσχες του υπουργού Άμυνας φαίνεται η πώληση Ι.Χ. 5.547 κ.ε. χρονολογίας του 1978 προς 100.000 ευρώ.

Αντίστοιχα αυτοκίνητα πουλιούνται σήμερα προς 5.000 και 10.000 ευρώ.

Η βαριά θωρακισμένη Mercedes πέρασε στην κατοχή του Π. Καμμένου το 1995. Ο ΣΚΑΪ αποκαλύπτει πως ο Π. Καμμένος μεταβίβασε την Mercedes στις 31/12/2015. Το ενδιαφέρον είναι σε ποιον το πούλησε. Στην εταιρεία Times Navigation.

Η εν λόγω ναυτιλιακή ανήκει στον εφοπλιστή Γιάννη Καραγεώργη που συνελήφθη τον Οκτώβριο του 2016 από τις ολλανδικές αρχές για πλαστογραφία και δόλια πτώχευση με τον ίδιο να αντικρούει τις κατηγορίες στα δικαστήρια.

Ο αγοραστής Καραγιώργης είναι γνωστός εφοπλιστής, ο οποίος διαθέτει πολύ στενές σχέσεις με τον Ρωσικό παράγοντα, και κάποια στιγμή – στην αρχή της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ- επιχείρησε να εμπλακεί με τα media μέσω του «Hellas NET».

Μάλιστα υπήρξε «παρέλαση» υπουργών και κυβερνητικών στελεχών στην επίσημη εκδήλωαη του Καραγιώργη για το Δίκτυο «Hellas NET» – που τελικά δεν προχώρησε, άγνωστο γιατί.

Ο αγοραστής του αυτοκινήτου του Πάνου Καμμένου τον Σεπτέμβριο του 2016, συνελήφθη κατόπιν διεθνούς εντάλματος από τις ολλανδικές Αρχές, όταν άνδρες της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής τον εντόπισαν στην περιοχή της Γλυφάδας.

Ωστόσο, ο ίδιος επικαλέστηκε ασθένεια και διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, ενώ στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από τις δικαστικές αρχές.

Είναι βέβαιο πως το θέμα της πώλησης του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου του Καμμένου για 100.000 ευρώ (ακόμη και εάν έχει μια κάποια συλλεκτική αξία) θα αποτελέσει νέα εστία πολιτικής αντιπαράθεσης.