Μαρέβα Μητσοτάκη: Εξελίξεις φωτιά στο σκάνδαλο με offshore, πού έστειλε επιστολή για να…

Ποιες οι εξελίξεις γύρω από την offshore της Μαρέβα Μητσοτάκη;

Συμπληρωματικά στοιχεία για την υπόθεση της offshore της Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, ζητά η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής.

Το συγκεκριμένο ζήτημα τέθηκε στη σημερινή τετράωρη συνεδρίαση του οργάνου που μεταξύ άλλων επεξεργάστηκε και θέματα ισολογισμού κομμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή ζητά από τη κ. Μητσοτάκη να δώσει τις εξηγήσεις της ως τις 15 Ιανουαρίου, ημερομηνία που «κλείνουν» ουσιαστικά και όλες οι σχετικές υποθέσεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέστειλε επιστολή στην οποία ζητά να ενημερωθεί τους λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να δηλώσει την offshore από τη στιγμή που αυτή ήταν ανενεργή.

Πάντως τα μέλη της Επιτροπής συμφώνησαν πως καλώς στάλθηκε η αρχική επιστολή από την πρόεδρο Τασία Χριστοδουλοπούλου, που ζητούσε τα συμπληρωματικά στοιχεία στο πλαίσιο του τακτικού και όχι έκτακτου, ελέγχου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εκπρόσωπος της ΝΔ στην επιτροπή εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη πρόεδρο κάνοντας λόγο για διαρροές που πλήττουν την Επιτροπή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.