Σοκ στο Αίγιο με εξαφάνιση 16χρονης Στέλλας και Εσμεράλντας: Ποιοι εμπλέκονται

Ποιες οι τελευταίες πληροφορίες για την εξαφάνιση της 16χρονης Στέλλας και Εσμεράλντας από το Αίγιο;

Στη δημοσιότητα έδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού τις φωτογραφίες των δύο κοριτσιών που χάθηκαν στο Αίγιο.

Στις 28 Ιανουαρίου, στις 21:00 το βράδυ, εξαφανίστηκαν από την περιοχή του Αιγίου, η Εσμεράλντα Ντ. 16,5 ετών και η Στέλλα Ρ. 16 ετών.

Την ημέρα που εξαφανίστηκαν η Εσμεράλντα Ντ. φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και λευκά αθλητικά παπούτσια και η Στέλλα Ρ. φορούσε χακί μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Υπάρχουν υπόνοιες ότι στην εξαφάνιση εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Στην ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει:

Η Εσμεράλντα είναι 1,60 μ. και ζυγίζει 48 κιλά, έχει καστανόξανθα μακριά μαλλιά, καστανοπράσινα μάτια και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και αθλητικά λευκά παπούτσια

Η Στέλλα είναι 1,56 μ. και ζυγίζει 58 κιλά, έχει καστανά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια και την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε χακί μπουφάν, μαύρο κολάν με γκρι σχέδια και αθλητικά μαύρα παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Εφόσον κριθεί σκόπιμο, θα προχωρήσουμε σε σχετικό Δελτίο Τύπου και ανάρτηση αφισών για την εξαφάνιση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.