Ξεκαθαρίζει το τοπίο Ειρήνη Λαγούδη: Βίντεο ντοκουμέντο λίγες μέρες πριν πεθάνει την δείχνει να… [video]

Ποιο το αποκαλυπτικό βίντεο με την Ειρήνη Λαγούδη;

Ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων που τράβηξε φίλη της Ειρήνης Λαγούδη, λίγες ημέρες πριν φύγει από την Κατοχή για να πάει στην Αθήνα, ώστε να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά με τον αδερφό της, έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την οικογένεια, για να δείξει πως η αγαπημένη τους Ρηνούλα, τις τελευταίες ημέρες πριν την εξαφάνισή της και εν συνεχεία το θάνατό της ήταν μια χαρούμενη γυναίκα που δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει.

Στο οκτώ δευτερολέπτων βίντεο που παρουσιάζει το protothema.gr εμφανίζεται η 44χρονη καθισμένη και να μιλάει αστειευόμενη με μια φίλη της.

Η οικογένεια της άτυχης Ειρήνης πήρε την απόφαση να δημοσιοποιήσει αυτό το βίντεο την ώρα που νέα στοιχεία από την αστυνομία προσπαθούν να ανατρέψουν την εκδοχή της οικογένειας πως ο θάνατος της αγαπημένης τους Ειρήνης δεν είναι αυτοκτονία αλλά μια καλά σχεδιασμένη δολοφονία.

Ο αδερφός της 44χρονης Ειρήνης, Γιώργος, μιλά για μια καλοστημένη παγίδα που σκοπό έχει την παραπλάνηση της κοινής γνώμης προς το σενάριο της αυτοκτονίας, ενώ επιμένει πως τόσο εκείνος όσο και τα παιδιά της αδελφής του δεν θα σταματήσουν να αγωνίζονται μέχρι να λάμψει όλη η αλήθεια.

«Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που προσπαθούν να συγκαλύψουν τη στυγερή δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη και να την εμφανίσουν ως αυτοκτονία, παραπλανώντας την κοινή γνώμη. Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για να λάμψει η αλήθεια. Κάτι βρωμάει, κάτι μυρίζει εδώ».

Την ίδια στιγμή πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι υπάρχει βίντεο κλειστού κυκλώματος που δείχνει την 44χρονη να αγοράζει από πρατήριο βενζίνης ένα μπιτόνι, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της αυτοχειρίας.

Θέση για αυτά τα νέα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια και κάνουν λόγο για αυτοχειρία παίρνει και ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας κ. Βασίλης Ταουξής ο οποίος μιλώντας στο protothema.gr αναφέρει:

«Διαμαρτύρομαι εντονότατα γιατί έχει γίνει το πρωτοφανές σε αυτή την υπόθεση. Πάντα η αστυνομία κρατά μυστική και κατά τη ρητή αυστηρή εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Αγρινίου, να είναι μυστική η προανακριτική εξέταση και έρευνα της υποθέσεως και εδώ γίνεται το αντίθετο.

Είμαστε όλοι εμείς στο σκοτάδι και μόνο μυστική δεν είναι η προανάκριση και μέρα παρά μέρα διαρρέουν κι ένα στοιχείο. Ποια μέρα ήταν αυτό το βίντεο, μήπως ήταν πριν από δεκαπέντε ημέρες.

Οι φήμες λένε ότι το μπιτόνι είχε βενζίνη, ότι πήγε και έβαλε βενζίνη, υπενθυμίζω όμως ότι η άτυχη Ειρήνη κάηκε με πετρέλαιο και όχι με βενζίνη. Αν υποτεθεί ότι εθεάθη και είναι πραγματικό αυτό το βίντεο η εκδοχή θα ήταν το περιεχόμενο του μπιτονιού να περιέχει νερό.

Η Ειρήνη έπαιρνε μπιτόνια με νερό και πήγαινε στο νεκροταφείο και έπλενε τον τάφο του συζύγου της. Το σύνηθες είναι ο αυτόχειρας να επιλέγει έναν ακαριαίο θάνατο, είτε δηλητήριο, είτε άλμα στο κενό και όχι έναν τέτοιο αργό και μαρτυρικό θάνατο, να καίγεται ζωντανή» επισημαίνει ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας κ. Βασίλης Ταουξής.

Σημαντικό στοιχείο που αναμένει η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη, είναι το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων το οποίο αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Και αυτό γιατί η οικογένεια της θανούσης υποστηρίζει ότι η αγαπημένη τους Ρηνούλα, όπως χαϊδευτικά την φώναζαν, δολοφονήθηκε, και οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δείξουν εάν ο άνθρωπός τους, είχε πλήρη συνείδηση την ώρα της πυρκαγιάς ή αν κάποιος της είχε δώσει κάποιο φάρμακο που να την είχε θέσει σε καταστολή.

Εν τω μεταξύ, άλυτο μυστήριο παραμένει το πού βρίσκεται το κινητό της τηλέφωνο, αφού μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένει άφαντο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία η συσκευή δεν εντοπίστηκε ούτε μέσα στο αυτοκίνητο, που βρέθηκε νεκρή η 44χρονη, ούτε στην ευρύτερη περιοχή του εγκλήματος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.