Ράκος ο Μάνος Παπαγιάννης στον Φουρθιώτη: “Τη Σοφία Παυλίδου την έχω…” [video]

Στην εκπομπή Αποκαλυπτικά μίλησε σε ζωντανή σύνδεση ο Μάνος Παπαγιάννης το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο γνωστός ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης ήταν κυριολεκτικά καταρρακωμένος μετά τη διάσταση που έχει πάρει το πρόσφατο περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου στο θέατρο Χυτήριο.

Ο ίδιος δεν μπορούσε καλά-καλά να μιλήσει και τα όσα είπε με σπασμένη φωνή ήταν ελάχιστα. Ο ηθοποιός έστειλε μάλιστα το δικό του μήνυμα στη Σοφία Παυλίδου, η οποία όπως αποκάλυψε ο Μένιος Φουρθιώτης, παρακολουθούσε την εκπομπή.

Ο Μάνος Παπαγιάννης τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Τη Σοφία Παυλίδου την έχω παρακαλέσει επανειλημμένως να τα βρούμε. Δυστυχώς έβρισκα έναν τοίχο μπροστά μου. Με υποτιμά και σαν καλλιτέχνη και σαν άνθρωπο αυτό το θέμα.

Έχω προσπαθήσει επανειλημμένως να λύσω την κατάσταση. Ήξερε η κυρία Παναγοπούλου ότι προσπαθούσα να το λύσω, για αυτό τόσο καιρό δεν έπαιρνε θέση.

Είμαι και εγώ υπερβολικά μπερδεμένος με αυτήν την ιστορία. Θα δεχόμουν πολύ ευχαρίστως από τη Σοφία Παυλίδου μια δημόσια συγγνώμη για τη διαπόμπευση μου. Έχει πληγεί ανεπανόρθωτα η επαγγελματική μου πορεία. Ανεπανόρθωτα. Πως αλλιώς μπορεί να διορθωθεί αυτή η ιστορία αν δεν υπάρξει μια πράξη μεταμέλειας από την άλλη πλευρά;».

Δείτε όλα όσα είπε ο Μάνος Παπαγιάννης:

https://youtu.be/IEa4mq8tvTs

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.