Κόνι Μεταξά – Η κατάθεση που καίει τον Παπαγιάννη: “Άρπαξε την Παυλίδου με…”

Ποια η κατάθεση της Κόνι Μεταξά που καίει τον Μάνο Παπαγιάννη;

Σάλος έχει ξεσπάσει από χτες στη showbiz μετά το θέμα που αποκάλυψε το Nasos Blog και αφορά στην επίθεση του Μάνου Παπαγιάννη στην Σοφία Παυλίδου στο καμαρίνι της στο θέατρο Χυτήριο.

Η ηθοποιός κατέθεσε μήνυση και το πρόσωπο κλειδί της υπόθεσης είναι η Κόνι Μεταξά. Η νεαρή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην παράσταση είναι εκείνη που μετέφερε ταραγμένη την Παυλίδου στο νοσοκομείο. Μια Παυλίδου σε κατάσταση ΣΟΚ.

Είναι και η βασική μάρτυρας που θα κληθεί στο δικαστήριο και θα κάψει τον Μάνο Παπαγιάννη αφού την έχει δηλώσει η Παυλίδου ως αυτόπτη μάρτυρα στο δικόγραφο.

Η Κόνι στην περιγραφή της λέει «Την άρπαξε από το λαιμό την έβριζε και… την πέταξε κάτω απο την καρέκλα…» η συνέχεια είναι πολύ μεγάλη αφού γνωρίζει τα πάντα και με κάθε λεπτομέρεια.

Μάλιστα η Κόνι είναι αυτή που την επόμενη μέρα στην συγκέντρωση που έγινε πριν την έναρξη της παράστασης ώθησε τον Παπαγιάννη να ζητήσει συγνώμη. Πώς;

Του είπε ότι η στάση του ήταν χυδαία και αντιεπαγγελματική και πολύ επικίνδυνη και τότε ο Παπαγιάννης υποχρεώθηκε να παραδεχτεί ότι ήταν επιθετικός παραπάνω απο το κανονικό ζητώντας συγγνώμη απο την επιχείρηση και τον θίασο.

Ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για κανέναν από τους συναδέλφους του αφού το κακό είχε γίνει και ήταν μεγάλο καθώς μιλάμε για ωμή σωματική βία.

Για την ιστορία να πούμε πώς η Παυλίδου εξετάστηκε από γιατρούς στη Βούλα και πήρε αναρρωτική άδεια μετά τα χτυπήματα που στο πόδι της καθώς έπεσε κάτω αφού πρώτα την έπιασε από το λαιμό και μετά την έσπρωξε αλλά και στην σπονδυλική στήλη.

Μέσα στην ατυχία της στάθηκε και τυχερή αφού μπορεί να είχαν συμβεί τα χειρότερα αν έβρισκε το κεφάλι της στον νιπτήρα που υπάρχει καθώς το καμαρίνι είναι πολύ μικρό και ευτυχώς η Παυλίδου «έσκασε» δίπλα του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.