Φρίκη στη Ρόδο: Πατέρας άρπαξε βρέφος από τη μάνα και το πούλησε για να πάρει ένα…

Ποιο το απίστευτο περιστατικό στη Ρόδο με μωρό;

Oι… στοργικοί συγγενείς το έκλεψαν (!) από την ανήλικη μητέρα του και προσπάθησαν να το πουλήσουν για να αγοράσουν… αυτοκίνητο με τα χρήματα!

Η απίστευτη υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί στις αρχές Φεβρουαρίου από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, στο εδώλιο του οποίου θα καθίσουν οι δράστες.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2010 στον καταυλισμό των Ρομά στο Καρακόνερο και τα σχέδιά τους χάλασε η 13χρονη (τότε) μητέρα του μωρού, η οποία τους κατήγγειλε στην Ασφάλεια Ρόδου.

Η ανήλικη κατοικούσε στην Αθήνα, αλλά στις αρχές του καλοκαιριού πήγε στο νησί μαζί με τον κατηγορούμενο σύντροφό της, ενώ είχε ήδη μείνει έγκυος.

Κατάσχεση

Μέσα στο καλοκαίρι, το αγροτικό όχημα του συντρόφου της κατασχέθηκε από την Αστυνομία ως το μέσο για τη διάπραξη κλοπής και ήθελε απεγνωσμένα να το αντικαταστήσει.

Οταν, στις 31 Αυγούστου, η 13χρονη γέννησε ένα κοριτσάκι, πεθερά και σύντροφος της πρότειναν να το πουλήσουν σε έναν Αλβανό αντί 3.000 ευρώ για να αγοράσουν άλλο αυτοκίνητο!

Η κοπέλα αρνήθηκε, αλλά εκείνοι της άρπαξαν το μωρό και την έδιωξαν από το παράπηγμα!

Μετά την καταγγελία της, πατέρας και γιαγιά του βρέφους συνελήφθησαν και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή και απόπειρα πώλησης βρέφους σε βαθμό κακουργήματος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.