Survivor Σπυροπούλου: Έσπασαν οι σιλικόνες, περιττά κιλά, θρίαμβος [video]

Τι έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πώς συνέτριψε τους αντιπάλους της στο Survivor;

Αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι τηλεθεατές του Survivor συνέβη απόψε. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εντάχθηκε στην ομάδα των Διασήμων και πλέον το παιχνίδι παίρνει νέα τροπή, ενώ μεγαλώνει και το ενδιαφέρον.

Τα παραπανίσια κιλά της Σπυροπούλου, αλλά και ο θρίαμβος της στα πρώτα παιχνίδια της στο Survivor δεν πέρασαν απαρατήρητα.

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι δύο νέες παίκτριες μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Σίγουρα κανείς δεν περίμενε αυτό που θα έβλεπε στη συνέχεια.

Ο παρουσιαστής φώναξε τα δύο κορίτσια και άπαντες έμειναν έκπληκτοι, βλέποντας την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να πλησιάζει. Μαζί, φυσικά, με την παρουσιάστρια, μπήκε στο παιχνίδι και η αθλήτρια του Tae Kwon Do, Ζωή Ανδρονικίδου, η οποία εντάχθηκε στην ομάδα των Μαχητών.

Δείτε όλα όσα είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

Στη συνέχεια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε τον πρώτο της αγώνα στο Survivor. Η γνωστή παρουσιάστρια, λίγο μετά την είσοδό της στο ριάλιτι επιβίωσης, μπήκε αμέσως στα… βαθιά και κλήθηκε να αντιμετωπίσει τις αντιπάλους της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με την Κατερίνα Χαλικιά αντιμετώπισαν τις Ντάρια Τουρόβνικ και Μαρίνα Πήχου. Ο αγώνας ήταν επικός, καθώς κράτησε μερικά λεπτά, ωστόσο, οι γυναίκες των Διασήμων ήταν αυτές που πανηγύρισαν στο τέλος.

Δείτε τον πρώτο αγώνα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.