Οργή Μητσοτάκη για επίθεση με γκαζάκια στη Μαρέβα: «Δεν τους φοβόμαστε. Έχουν στόχο να…»

Τι δήλωσε για την επίθεση στη Μαρέβα ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολιάζει την επίθεση αγνώστων με γκαζάκια στο κατάστημα που διατηρεί η σύζυγός του Μαρέβα.

«Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους» έγραψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter, σχολιάζοντας την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο της επιχείρησης της συζύγου του Μαρέβα, τα ξημερώματα στου Ψυρρή.

«Έχουν στόχο να πλήξουν εμένα» γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τονίζει: «Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει».

Σημειώνεται ότι στις 3 τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο από γκαζάκια, στην είσοδο του καταστήματος που διατηρεί η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη και τα πυροδότησαν με αναμμένο στουπί.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του καταστήματος, ενώ οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά που προκλήθηκε προτού επεκταθεί και στο εσωτερικό του καταστήματος.

Την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη καταδίκασε το Μέγαρο Μαξίμου χωρίς να κάνει αναφορά στις κατηγορίες που εξαπέλυσε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα», αναφέρει σε ανάρτηση του στο Twitter, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταλήγει «δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει».

Χωρίς κάποια απάντηση στην επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρεται «καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.