#SurvivorGR Νικόλας, Θοδωρής, Νίκος: Ποιος αποχωρεί. Σημεία και τέρατα [video]

Ποιοι πήραν ατομική ασυλία και πώς ψήφισαν στο συμβούλιο; Ποιος αποχωρεί από το Survivor ανάμεσα σε Νικόλα Αγόρου, Θοδωρή Θεοδωρόπουλο και Νίκο Θωμά;

Σημεία και τέρατα συνέβησαν στο Survivor, καθώς η πλειοψηφία των Μαχητών ψήφισε για αποχώρηση, έναν από τους καλύτερους παίκτες, τον Φραουλίτσα Νικόλα Αγόρου.

Οι Μαχητές δεν τα κατάφεραν στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, καθώς ηττήθηκαν με 10-3. Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, οι παίκτες της μπλε ομάδας καλούνται να αποχωριστούν ακόμα ένα μέλος τους.

Λίγο πριν το συμβούλιο του νησιού, οι Μαχητές οδηγήθηκαν στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας. Την πρώτη πήρε η Ροδάνθη Καπαρού, η οποία ήταν η καλύτερη παίκτρια της εβδομάδας, ενώ τη δεύτερη κέρδισε ο Χάρης Γιακουμάτος.

Πρώτος υποψήφιος αναδείχθηκε ο Νικόλας Αγόρου με εφτά ψήφους, ενώ η Ζωή Ανδρονικίδου πήρε τις άλλες τέσσερις. Η Ροδάνθη Καπαρού και ο Χάρης Γιακουμάτος, λόγω ατομικής ασυλίας, ψήφισαν Θοδωρή Θεοδωρόπουλο και Νίκο Θωμά αντίστοιχα.

Δείτε το βίντεο με τις υποψηφιότητες Αγόρου, Θεοδωρόπουλου, Θωμά στο Survivor:

Στη δημοσκόπηση του fimes.gr στο twitter, που δεν κάνει ποτέ λάθος, φαίνεται ξεκάθαρα ποιος αποχωρεί από το Survivor, ο Νικόλας Αγόρου, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος ή ο Νίκος Θωμάς;

Ο Νίκος Θωμάς και ο Νικόλας Αγόρου είναι πολύ μπροστά στις προτιμήσεις του κοινού να παραμείνουν στο Survivor.

Αυτό σημαίνει οτι ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, το γνωστό μοντέλο, φαίνεται οτι παίρνει τον δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.