Σοκ με αδελφές Εμμανουέλα, Ντενίσα, Δήλεσι: Τι καταγγέλουν για γονείς. «Δε γυρνάμε πίσω»

Τι απίστευτο καταγγέλουν για τους γονείς τους οι αδερφές Εμμανουέλα και Ντενίσα που εξαφανίστηκαν στο Δήλεσι;

Θύματα ενδοικογενειακής βίας φαίνεται πως είναι τα δυο κορίτσια, που είχαν εξαφανιστεί από το σπίτι τους στο Δήλεσι και εμφανίστηκαν μετά από πέντε μέρες.

Η 17χρονη Ντενίσα και η 16χρονη Εμμανουέλα επικοινώνησαν, μέσω της γραμμής «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας και έπειτα με τον ίδιο τον Αστυνομικό Διευθυντή Βοιωτίας.

Όπως έγινε γνωστό δεν θέλουν να επιστρέψουν στο σπίτι των γονιών τους.

Είχαν καταφύγει στο Ναύπλιο, μαζί με 19χρονο φίλο τους που είναι και ανιψιός της ηθοποιού Μαίρης Χαλκιά, που φαίνεται πως τις παρότρυνε να επικοινωνήσουν με τις Αρχές.

Από την Αστυνομία τους ζητήθηκε να πάνε στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου, οι ίδιες όμως αρνήθηκαν και ζήτησαν από τους αστυνομικούς να τις παραλάβουν έξω από γνωστό κατάστημα της περιοχής.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Η αναζήτηση της Ντενίσα Ντ., 17 ετών και της Εμμανουέλας Ντ., 16 ετών, έληξε σήμερα το πρωί, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών τους ανθρώπων που τις αναζητούσαν.

Η Ντενίσα Ντ. και η Εμμανουέλα Ντ. βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους. Κατόπιν επικοινωνίας που είχαν τα δύο κορίτσια μέσω της «Ευρωπαϊκής Γραμμής Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» του «Χαμόγελου του Παιδιού» και τη στήριξη που λάβανε, δημιουργήθηκε ένα κλίμα εμπιστοσύνης, το οποίο οδήγησε στη διασύνδεσή τους με τις Αστυνομικές Αρχές και στην εύρεσή τους.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Ντενίσα Ντ. και στην Εμμανουέλα ΝΤ. και στην οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.