Πού κρύβεται ο Ιβάν Σαββίδης: Έξαλλος ο γιος του “Βάλτε το εκεί που ξέρετε το τρόπαιο”

Που κρύβεται ο Ιβάν Σαββίδης;

Έρευνες για τον εντοπισμό του Ιβάν Σαββίδη και άλλων τέσσαρων ατόμων που μπήκαν στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής διεξάγει η ΕΛΑΣ όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας.

Ωστόσο η αστυνομία, όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, αναζητά τον Ρώσο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μόνο για την εισβολή στο γήπεδο που προκάλεσε τη διακοπή του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και όχι για το γεγονός ότι είχε μαζί του όπλο.

Ο γιος του Ιβάν Σαββίδη υποστήριξε ότι για πρώτη φορά φοβήθηκε για την υγεία του πατέρα του που μπήκε με το όπλο στην Τούμπα

Καμία διάθεση απολογίας δεν έδειξε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, για όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα και την εισβολή του πατέρα του στο γήπεδο έχοντας ένα όπλο περασμένο στη μέση.

Πηγές από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης και τα άλλα τέσσερα άτομα που αναζητούνται είχαν νόμιμα άδεια οπλοφορίας προσθέτοντας ότι η εισβολή με το όπλο σε κοινή θέα δεν είναι αυτόφωρο αδίκημα σε αντίθεση με την παράβαση του νόμου περί αθλητικής βίας και τη διακοπή του αγώνα.

Πρόσθεταν, ωστόσο, ότι «δεν είναι δυνατόν να κυκλοφορεί κανείς με το όπλο σε δημόσια θέα μέσα σε γήπεδο».

Αντίθετα στο μήνυμα του στα Instagram stories έγραψε «Για πρώτη φορά στη ζωή μου φοβήθηκα για την υγεία του πατέρα μου. Φτάνει, ως εδώ βάλτε το εκεί που ξέρετε τέτοιο τρόπαιο…».

Σύμφωνα με τον ίδιο παρά τα όσα απίστευτα έγιναν στο γήπεδο «στις συνειδήσεις όλων των Ελλήνων φιλάθλων εμείς κερδίσαμε και εμείς είμαστε πρωταθλητές.

Αν είναι να επιλέξω ανάμεσα στην υγεία του πατέρα μου και σε ένα πρωτάθλημα που παίζεται παρασκηνιακά και σε αίθουσες δικαστηρίων να είστε σίγουροι θα επιλέξω το πρώτο.

Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή μου αλλά ο πατέρας μου είναι ο Θεός μου».

Διαβάστε γιατί ο Σββίδης μπήκε στο γήπεδο με περίστροφο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.