Θρίλερ με μυστηριώδη θάνατο Κατερίνας Γοργογιάννη: Πρώτα στοιχεία, αποκαλύψεις

Τι λένε τα πρώτα στοιχεία για τον μυστηριώδη θάνατο της Κατερίνας Γοργογιάννη;

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά για την αιτία που προκάλεσε τον θάνατο της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, παίρνοντας μαζί μόνο τα κλειδιά της.

Η σορός της νεαρής γυναίκας, που βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στο πάρκο Νεολαίας στο κέντρο του Ηρακλείου, παραμένει στο Νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου όπου συνεχίζεται η νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα που θα δώσει απαντήσεις στα βασανιστικά ερωτήματα για τις συνθήκες του θανάτου της, θα έχει εκδοθεί το αργότερο έως τα τέλη της εβδομάδας.

Aναμένονται επίσης οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, ενώ οι πρώτες ενδείξεις διαμορφώνουν μια εικόνα σύμφωνα με την οποία η Κατερίνα Γοργογιάννη έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος.

Για την ώρα πάντως, οι ιατροδικαστές που έχουν αναλάβει να λύσουν το μυστήριο του θανάτού της εξετάζουν ενδελεχώς κάθε πιθανό ενδεχόμενο.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της εξακολουθεί να επιμένει στην εκτίμηση ότι η κόρη της έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας, ενώ σε δηλώσεις της σημειώνει ότι δεν υπήρχε κάποιο ζήτημα στη ζωή της Κατερίνας που να την καταρρακώσει και να την οδηγήσει στην απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της.

Υπενθυμίζεται πως η 37χρονη έφυγε από το σπίτι της σε κάποια ανύποπτη στιγμή και ενώ η μητέρα της κοιμόταν.

Φεύγοντας πήρε μόνο τα κλειδιά της, αφήνοντας πίσω το κινητό και τα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα, γεγονός που ερμηνεύτηκε από τους οικείους της ότι πρόθεσή της ήταν να πάει κάπου κοντά και να επιστρέψει.

Η σορός της βρέθηκε τυχαία από περαστικό στο πάρκο Νεολαίας, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, ο οποίος ειδοποίησε τις αρχές. Πολύ γρήγορα το πτώμα ταυτοποιήθηκε ότι ανήκε στην Κατερίνα Γοργογιάννη, βυθίζοντας στο πένθος τη μητέρα και τον αδελφό της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.