Θρίλερ με Κατερίνα Γοργογιάννη: Τι είπε στον σύντροφό της πριν πεθάνει. Πώς τον απείλησε

Ποιες οι εξελίξεις με θάνατο Κατερίνας Γοργογιάννη;

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της άτυχης 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη, η οποία βρέθηκε νεκρή το πρωί της Τετάρτης στο πάρκο Νεολαίας επί της Λεωφόρου Ικάρου στο Ηράκλειο, περιμένει εναγωνίως η οικογένεια της, αλλά και οι αρχές προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Αν και τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η αστυνομία, κάνουν λόγο για πτώση από μεγάλο ύψος, αυτό που απομένει τώρα είναι να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες η άτυχη Κατερίνα Γοργογιάννη έκανε «βουτιά» στο κενό, αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ατύχημα, ή αυτοχειρία.

Την ίδια ώρα συντετριμμένοι η μητέρα της και ο αδερφός της Κατερίνα Γοργογιάννη, δε μπορούν να πιστέψουν ότι η πολυήμερη αναζήτηση του δικού τους ανθρώπου, θα κατέληγε με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Η μητέρα της Σταυρούλα Γοργογιάννη, μιλώντας στο cretapost, λίγες ώρες μετά τη διαδικασία αναγνώρισης της σορού της στο νεκροτομείο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, είχε αναφέρει ότι από την πρώτη στιγμή, που την αναζητούσαν ένιωθε ότι είχε συμβεί κάτι κακό στο παιδί της.

Το χρονικό

Το πτώμα της 37χρονης Κατερίνα Γοργογιάννη βρήκε το πρωί της Τετάρτης πολίτης που περνούσε μέσα από το πάρκο και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές. Αστυνομικοί, αλλά και ο ιατροδικαστής έσπευσαν στο σημείο, όπου πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο.

Όπως διαπιστώθηκε το σημείο, όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης Κατερίνας δεν ήταν ιδιαίτερα εμφανές, γι’ αυτό και μέχρι τότε κάποιος δεν έτυχε να το αντιληφθεί. Επίσης όπως εκτιμάται, λόγω της κατάστασης του πτώματος, ο θάνατος είχε επέλθει πριν από αρκετές ημέρες.

Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης του πτώματος ανέλαβε ο μικρότερος αδερφός της Κατερίνας, Γιώργος, με τον οποίο ήταν ιδιαίτερα δεμένοι, ενώ στο ΠΑΓΝΗ βρέθηκε και η μητέρα της Κατερίνα Γοργογιάννη, που περίμενε για μία θετική είδηση έστω την τελευταία στιγμή ότι δεν επρόκειτο για το δικό της παιδί.

Ο χωρισμός που την καταρράκωσε

Η Κατερίνα Γοργογιάννη είχε χωρίσει πρόσφατα από τον σύντροφό της, ενώ στενοί φίλοι της αναφέρουν ότι της είχε στοιχίσει πολύ. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το κανάλι «Ε», ο πρώην φίλος της Κατερίνας ανέφερε ότι η 37χρονη, όταν είχαν χωρίσει για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο, του τηλεφωνούσε συνεχώς και του έλεγε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της.

Η Κατερίνα σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του πρώην συντρόφου της, απειλούσε ότι δεν θα άντεχε μακριά του, και του έλεγε «μόνο εσένα έχω».

Το ζευγάρι είχε χωρίσει ξανά, και αυτή τη φορά οριστικά μόλις λίγες ημέρες πριν την εξαφάνισή της. Αυτή τη φορά η γυναίκα φέρεται να είπε στον πρώην φίλο της ότι δεν μπορεί να τον κρατήσει με το ζόρι.

«Κάποιος τη σκότωσε, δεν είναι δυστύχημα», λέει η μητέρα της

Η μητέρα της δεν μπορεί να πιστέψει το άδικο χαμό της κόρης της: «Δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουν. Περίμενα ότι το παιδί μου είχε πάθει κάτι κακό και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα. Ήρθε η στιγμή που μου το επιβεβαίωσε ο γιος μου, ο Γιώργος ότι η Κατερίνα μας ήταν νεκρή.

Δεν είχα το κουράγιο να δω το παιδί μου μέσα σε μία μαύρη σακούλα. Το άψυχο κορμάκι της Κατερίνας μου» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια στο Cretapost.gr, η κ. Γοργογιάννη.

Όπως αναφέρει η μητέρα μεγάλωσε μόνη της τα δύο της παιδιά, καθώς ο πατέρας τους και σύζυγός της είχε πεθάνει αρκετά νέος.

«Και τα δύο μου παιδιά τα μεγάλωσα μόνη μου με κόπους και στερήσεις. Δεν ξέρω, τι συνέβη και έφυγε η Κατερίνα από το σπίτι, δεν ξέρω τι παράπονο μπορεί να είχε το παιδί μου».

Μιλώντας στην εκπομπή “Τatiana live” είπε: «Κάποιος τη σκότωσε δεν είναι δυστύχημα», και πρόσθεσε ότι η κόρη της Κατερίνα Γοργογιάννη δεν αυτοκτόνησε.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα είχε φύγει από το σπίτι της στις 5 Μαρτίου, χωρίς να πάρει μαζί της τα προσωπικά της αντικείμενα. Όταν καθυστερούσε να επιστρέψει το βράδυ της ίδιας ημέρας, η μητέρα της και ο αδερφός της ανησύχησαν και κατήγγειλαν την εξαφάνιση της στην αστυνομία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.