Ξέσπασε η 25χρονη για βιασμό, Πεδίον Άρεως: “Εγώ δεν είπα ποτέ ότι…”. Η απόλυτη ανατροπή

Τι αποκάλυψε η 25χρονη για τον “βιασμό” της στο Πεδίον του Άρεως;

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασε σήμερα το πρωί η 25χρονη νοσοκόμα που κατήγγειλε στην αστυνομία ότι στις 11 Απριλίου, έπεσε θύμα βιαστή στο Πεδίον του Άρεως.

Η κοπέλα μετέβη με τον συνήγορο της κ. Αντώνη Φούσσα στην εισαγγελία και προσκόμισε φάκελο στον οποίο περιλαμβάνεται εγγράφως η δική της εκδοχή των πραγμάτων, αλλά και μια σειρά φωτογραφιών.

Το protothema.gr παρουσιάζει την αναφορά που κατέθεσε στον εισαγγελέα και ουσιαστικά ξεδιπλώνει το χρονικό των γεγονότων που συνέβησαν στις 8 το βράδυ της 11ης Απριλίου, σύμφωνα πάντα με τη δική της εκδοχή.

Μάλιστα αναφέρει για την δεύτερη κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς και υποστήριζε πως ήταν σκηνοθετημένη η απόπειρα βιασμού και το έκανε για να αναβάλλει το γάμο της ότι τελικά

«Η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε εγώ προέβην σε σχετική ανάκληση και ούτε έδωσα ποτέ τέτοια κατάθεση μου και αν υπάρχει περί αυτού υπογραφή μου, αυτή έγινε εν αγνοία μου και χωρίς ποτέ να μου διαβαστεί η σχετική κατάθεση, την οποία και δεν αποδέχομαι».

Βέβαια, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, θεωρούν αδιανόητο και χωρίς κανένα λόγο να κατασκευάσουν μια τέτοια ομολογία και να αφήσουν έναν βιαστή να κυκλοφορεί ελεύθερος στην Αθήνα. Εκτιμούν δε, ότι και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει από κάμερες κ.λ.π., δείχνουν με βεβαιότητα ότι δεν υπήρξε τέτοιο συμβάν.

«Η 25χρονη εμφανίστηκε σήμερα μαζί μου στον αρμόδιο εισαγγελέα και υπέβαλε σχετική αίτηση με την οποία ζητεί πέραν των άλλων να της δοθεί η ευκαιρία να καταθέσει και να επαναλάβει κατά τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο και σαφή ότι η απόπειρα βιασμού εις βάρος της είναι μια πραγματικότητα.

Επίσης, διαμαρτύρεται διότι δεν την έστειλαν όπως είχαν υποχρέωση σε ιατροδικαστή να εξεταστεί γιαυτό υποβάλλει αίτημα να εξεταστεί έστω και τώρα και επίσης διαμαρτύρεται διότι οι αστυνομικοί ενώ της είχαν ορίσει ραντεβού να καταθέσει, αιφνιδίως έδιωξαν τη δικογραφία.

Όλα αυτά τα θέματα θα τα χειριστεί ο αρμόδιος εισαγγελέας και θα κριθεί η υπόθεση συνολικά» τονίζει στο protothema.gr o κ. Αντώνης Φούσσας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.