Ανατροπή για δολοφονία, Κύπρος: Γιατί συνελήφθη 33χρονος. Ποια η σχέση με ζεύγος, πού βρισκόταν την ώρα εγκλήματος

Ποια η σχέση 33χρονου δολοφόνου με ζεύγος που φαίνεται να σκότωσε στην Κύπρο;

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν χθες το απόγευμα γύρω από την υπόθεση της στυγερής δολοφονιας στον Στρόβολο Κύπρου, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγό του Ντίνα Σεργίου.

Ένας 33χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος σχετικά με το διπλό φονικό Στρόβολο.

Την είδηση δημοσιοποίησε η Αστυνομία μέσω του επίσημου της λογαριασμού στο twitter γράφοντας συγκεκριμένα: «Συνελήφθη πριν από λίγο, από την Αστυνομία, 33χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση του διπλού φόνου στον Στρόβολο».

Συνελήφθη πριν από λίγο, από την Αστυνομία, 33χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση του διπλού φόνου στον Στρόβολο.#Cyprus #cypolice

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ελληνοκύπριο από τη Λευκωσία, o οποίος δεν είναι από το συγγενικό, ούτε το φιλικό περιβάλλον των θυμάτων.

Όπως γράφει ο Φιλελεύθερος ο 33χρονος φαίνεται να ήταν κοντά στη σκηνή του φονικού κατά την ώρα διάπραξής του, γι’ αυτό και κρίθηκε σκόπιμη η σύλληψή του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο συλληφθείς δεν φαίνεται να συνδέεται με το σπίτι όπου διαπράχθηκε η δολοφονία, ωστόσο έχουν προκύψει μαρτυρίες από πρόσωπα που τον είδαν στην περιοχή.

Γίνονται έρευνες από την Αστυνομία για να εξακριβωθούν οι λόγοι της παρουσίας του στην περιοχή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.