Αποκαλυπτικό βίντεο Έβρος: Δείτε πως και από που μπαίνουν παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα

Πως και από που μπαίνουν παράνομοι μετανάστες στην Ελλάδα μέσω του Έβρου;

Δύο Τούρκοι διακινητές, στην τουρκική πλευρά του ποταμού Έβρου ετοιμάζονται να περάσουν στην Ελλάδα με βάρκα, δύο Σύριους μετανάστες.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή απέναντι από το χωριό Πύθιο Διδυμοτείχου και το βίντεο που δημοσίευσε το evros-news.gr, έδωσαν στον πρόεδρο της κοινότητας, οι ίδιοι οι μετανάστες.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν, οι Τούρκοι διακινητές -οι οποίοι διακρίνονται ξαπλωμένοι και χαμογελαστοί στο βίντεο- ζήτησαν και πήραν 900 ευρώ από κάθε άτομο, προκειμένου να τους περάσουν απέναντι με φουσκωτή βάρκα.

Σύμφωνα με το evros-news, ο μετανάστης που τραβάει το βίντεο αναφέρει:

«Είμαστε στην πλευρά της Τουρκίας. Απέναντι είναι η Ελλάδα και ετοιμαζόμαστε να περάσουμε το ποτάμι του Έβρου με φουσκωτό που έχουμε στη διάθεση μας. από τα δύο άτομα που βλέπετε ξαπλωμένα λες και είναι έτοιμα να… πυροβολήσουν».

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

Σας ανεβάζω ένα βιντεο οπου φαινονται δυο τούρκοι λαθρέμποροι. το βίντεο μου το έδωσε μια οικογένεια που ήρθε από την Δαμασκό παράνομα μέσω του ποταμού Έβρου και για να περάσει μόνο τον ποταμό πληρώσανε 1800 ευρώ για 2 άτομα. . Κάθε εβδομάδα περνάνε 2000 άτομα από τον Έβρο ,μας βλέπω Hotspot μέχρι τέλος καλοκαιριού. Οι πολίτες του Έβρου αρχίζουν φοβούνται,κάθε πρωί όλοι βρίσκουν μετανάστες στις αυλές και στις αποθήκες τους. Τι γίνεται θα υπάρξει καμία συντονισμένη επιχείρηση η όλα είναι καλά?

Gepostet von Xaris Theoxaridis am Dienstag, 17. April 2018

Διαβάστε τι συνιστούν 25 πρώην διαρρήκτες στους πολίτες για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.