Ποιο το… γεροντοπαλίκαρο “Κανέκος” που έκανε πρωτοσέλιδο ο Χίος λόγω Μπαλταδώρου

Ποιος κρύβεται πίσω από τις προκλητικές δηλώσεις για τον άτυχο Σμηναγό, Γιώργο Μπαλταδώρο;

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει τα προκλητικά-υβριστικά tweet του Κανέκου για τον θάνατο του Γιώργου Μπαλταδώρου.

Όσοι είναι φανατικοί οπαδοί του twitter, σίγουρα ξέρουν τον εν λόγω διαδικτυακό λογαριασμό, καθώς ο Κανέκος αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα των social media.

Για τους μη γνωρίζοντες λοιπόν, όπως σας αποκαλύπτουμε αποκλειστικά στο fimes.gr, ο Κανέκος διατηρεί αρκετούς λογαριασμούς στο twitter, μέσα από τους οποίους διατυπώνει ελεύθερα τις -ερειστικές κατά κύριο λόγο- απόψεις του.

To γεγονός, πως ο χρήστης με το username Κανέκος προέβη σε εμετικές δηλώσεις για την τραγωδία στη Σκύρο με θύμα τον 34χρονο Γιώργο Μπαλταδώρο, σε μία ατυχή προσπάθεια να “διακωμωδήσει” το περιστατικό, είναι κάτι παραπάνω από κατανοητό και συνάμα τραγικό!

Στον αντίποδα, ο γνωστός για τον… αυθορμητισμό του, Στέφανος Χίος, καταπατώντας κάθε ανθρώπινο δικαίωμα, έκανε πρωτοσέλιδο τον Κανέκο, χρησιμοποιώντας εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς, που δεν έθιγαν τον -αδιανόητο και κατάπτυστο, για πολλούς αλλά και για εμάς- τρόπο σκέψης του αλλά τις… σeξουαλικές του προτιμήσεις.

Μάλιστα, όπως κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ο Στέφανος Χίος έψαξε, βρήκε τα προσωπικά στοιχεία του Κανέκου και τα έβγαλε στη φόρα, ενώ οι φωτογραφίες του ήταν “πρώτη θέση” στην εφημερίδα του, συνοδευόμενες από λέξεις “πο@στης” και άλλα κοσμητικά.

Το αποτέλεσμα;

Μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, έγινε πάρτι στο twitter, με πολλούς να στέκονται στο πλευρό του και να τον προτρέπουν σε μηνύσεις κατά του δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις του μάλιστα, ο 60αρης Κανέκος αναμένεται να κινηθεί νομικά κατά του δημοσιογράφου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.