Εξελίξεις δολοφονία Κύπρος: Τι έδειξε η δεύτερη νεκροτομή, ποιο το τραγικό λάθος της αστυνομίας. Ξέχασαν να… [video]

Τι έδειξε η δεύτερη νεκροτομή για το ζευγάρι που δολοφονήθηκε στην Κύπρο και ποιο είναι το τραγικό λάθος της αστυνομίας;

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου (21.04.2018) ολοκληρώθηκε και η δεύτερη νεκροτομή στις σορούς του ζευγαριού που δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι του.

Ο ιατροδικαστής Μάριος Ματσάκης επέλεξε να μην τοποθετηθεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive, τα αποτελέσματα δεν θα είναι ανατρεπτικά.

Υπενθυμίζουμε, ότι η πρώτη νεκροψία – νεκροτομή, που διενεργήθηκε από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου, έδειξε πως το ζευγάρι πέθανε από αιμορραγικό σοκ, συνέπεια πολλαπλών θλαστικών ρήξεων οργάνων από αιχμηρό αντικείμενο.

Όπως μετέδωσε το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κ. Αντωνίου ανέφερε ότι ο άνδρας δέχθηκε 20 – 25 μαχαιριές, και ο θάνατος του προήλθε «λόγω αιμορραγικού σοκ από θλαστικές στρώσεις πνευμόνων και καρδίας με τέμνον και νύσσον όργανο».

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, η γυναίκα δέχθηκε 9-10 μαχαιριές και ο θάνατος της προήλθε «λόγω αιμορραγικού σοκ από θλαστική διατομή καρωτίδας και σφαγίτιδας φλέβας με τέμνον και νύσσον όργανο».

Η κ. Αντωνίου είπε ότι και οι δύο φέρουν από ένα μόνο αμυντικό τραύμα στο δεξί τους χέρι, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τα θύματα, που φαίνεται να κοιμόντουσαν εκείνη τη στιγμή, αιφνιδιάστηκαν από τη φονική επίθεση που δέχθηκαν και δεν είχαν αρκετό χρόνο για να αντιδράσουν.

Το τραγικό λάθος της Αστυνομίας:

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στον τόπο του εγκλήματος, δεν απέκλεισαν την περιοχή, με αποτέλεσμα 3 και 4 τα ξημερώματα να περάσουν τα απορριμματοφόρα και να αδειάσουν τους κοντινούς κάδους, όπου ίσως ο δράστης να είχε πετάξει το μαχαίρι και άλλα τεκμήρια της άγριας δολοφονίας στη Κύπρο!

Δείτε τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας για το έγκλημα στην Κύπρο και τι νέο δήλωσε ο 15χρονος γιος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.