Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ανατριχιαστική απόφαση της γυναίκας για αυτόν και το παιδί τους

Ποια είναι η ανατριχιαστική απόφαση της γυναίκας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη για αυτόν και το παιδί τους;

Οι γιατροί είπαν ανάμεσα σε άλλα πώς η ζωή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη κινδύνευσε πολλές φορές τις ημέρες που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Αυτό που δεν είπαν είναι πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα πρέπει να επιστρέψει στο νοσοκομείο μετά από 7 μήνες για νέα επέμβαση, πως μπορεί μεν να επικοινωνεί με τα μάτια του και με τα χέρια του, αλλά όταν τον σηκώνουν όρθιο το αιμάτωμα στο κεφάλι δεν επιτρέπει στον ασθενή να προχωρήσει και πως έχει αδυνατήσει τόσο πολύ που είναι πλέον αγνώριστος.

Δεν είπανε πώς δεν γνωρίζουν αν θα ξαναμιλήσει μιας και έχει κάνει τραχειοτομή και ακόμη κάποιες από τις ανάγκες του γίνονται μηχανικά, ούτε βεβαίως είπανε, πώς πρότειναν στην γυναίκα του να τον πάρει στο σπίτι.

Εκεί λοιπόν η Εβελίνα Βαρσάμη έδειξε μια απίστευτη δύναμη και ήταν εκείνη που είπε “ΌΧΙ” για το σπίτι. Αποφάσισε να τον μεταφέρει σε ιδιωτικό θεραπευτήριο προκειμένου, ο Κωνσταντίνος να επανέλθει.

Όσο μπορεί να επανέλθει. Η Εβελίνα δεν ήθελε να έχει τον άντρα της στο σπίτι σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να έχει το παιδί της… την εικόνα ενός ανήμπορού μπαμπά.

Μια εικόνα που θα του έμενε για πάντα. Η γυναίκα αυτή που κράτησε σαν βράχος δίπλα στον Αγγελίδη όλους αυτούς τους μήνες μέσα στην στεναχώρια της πήρε την πιο σωστή και συνάμα επίπονη απόφαση.

Και έκανε πολύ καλά. Όσο για κάποια παπαγαλάκια που κάνουν λόγο για έξοδα… και ποιος τα καλύπτει σας ενημερώνω πώς η παραμονή του Κωνσταντίνου στο θεραπευτήριο μιας και δεν φταίει αυτός για ότι έγινε καλύπτεται απο την Ασφαλιστική εταιρεία…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.