Γιώργος Μπαλταδώρος: Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια της συζύγου. «Σ’ αγαπάμε, να προσέχεις, ο θεός…» [video]

Ποια τα τελευταία λόγια της συζύγου του Γιώργου Μπαλταδώρου πριν τον χαμό του;

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (12.04.2018) με την πτώση του Mirage 2000-5 και τον χαμό του Έλληνα πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου.

Συγκλονιστικά είναι επίσης και τα όσα βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για τα τελευταία λόγια της συζύγου του Γιώργου Μπαλταδώρου, πριν αυτός μπει στο αεροπλάνο και απογειωθεί από την Τανάγρα με προορισμό την Σκύρο.

«Σ’αγαπάμε, να προσέχεις, ο θεός μαζί σου» φαίνεται να ήταν τα λόγια που μπόρεσε να πει για τελευταία φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τον σύζυγό της, σύμφωνα και με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή Live News στο κανάλι «Ε» με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο Έλληνας πιλότος δεν πέρασε τις γιορτές στο σπίτι του, αφού βρισκόταν στην Σκύρο. Θα επέστρεφε την Παρασκευή (13.04.2018), ωστόσο η τραγωδία τον «πρόλαβε».

«3 ώρες της κρατούσα το χέρι και την παρηγορούσα»

Όπως δήλωσε στην εκπομπή ο πνευματικός της οικογένειας, η σύζυγος του πιλότου του τηλεφώνησε λίγο μετά τις 13:00 ταραγμένη και του είπε πως ένα μαχητικό αεροσκάφος έχει πέσει.

«Επί 3 ώρες της κρατούσα το χέρι και την παρηγορούσα» δήλωσε.

Δεκάδες συγγενείς και φίλοι έχουν κατακλύσει από το πρωί το σπίτι του άτυχου πιλότου στην Πετρούπολη, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του.

Συγγενείς και φίλοι από την πρώτη στιγμή της τραγικής είδησης βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας. Ο Γιώργος Μπαλταδώρος που έχασε χθες τη ζωή του στη μοιραία πτήση του Μιράζ 2000-5 αφήνει πίσω τη σύζυγό του και δύο ανήλικα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Χθες στο σπίτι της οικογένειας όπου βρισκόταν η σύζυγος Μαίρη με τη μικρή κόρη του ζευγαριού εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, όταν πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η Ελένη Κοττέ στην εκπομπή «Live News», μόλις η σύζυγος του αδικοχαμένου πιλότου έμαθε το θλιβερό γεγονός κλονίστηκε τόσο, που τα κλάματα της ακούστηκαν σε όλη την γειτονιά…

Το 12χρονο αγοράκι της οικογένειας, ο γιος του πιλότου, βρισκόταν με τον παππού και την γιαγιά του, για τις ημέρες του Πάσχα, στο χωριό από το οποίο καταγόταν ο Γιώργος Μπαλταδώρος, το Μορφοβούνι Καρδίτσας.

Εκεί, αύριο το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 34χρονο πιλότο.



ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.