Δάντης, Κ@ργιόλα σε μισώ: Σάλος με νέο τραγούδι, ποιοι τον έκραξαν [video, φωτο]

Ποιο το νέο τραγούδι του Δάντη που προκάλεσε αντιδράσεις “Κ@ργιόλα σε μισώ“;

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο Χρήστος Δάντης ο οποίος επανήλθε στη δισκογραφία με ένα τραγούδι που έχει ήδη προκαλέσει επιθέσεις και οργή το “Κ@ργιόλα σε μισώ“.

«Κ@ριόλα σε μισώ» λέει ο Χρήστος Δάντης και έρχεται αντιμέτωπος με συναδέλφους του, που τον κατηγορούν για κατάντια και κατρακύλα, αλλά και με τη Γενική Γραμματεία Ισότητας.

«Με δυσαρέσκεια παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό τη μαζική παραγωγή καλλιτεχνικών προϊόντων και παραγωγών, που αντιμετωπίζουν τη γυναίκα με σ@ξιστικό τρόπο, αναπαράγοντας στερεότυπα και νομιμοποιώντας κατά μια έννοια την έμφυλη βία», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων για το νέο τραγούδι του Δάντη «Κ@ριόλα σε μισώ».

Όπως σημειώνει: «Χαρακτηριστικό παράδειγμα, πρόσφατο τραγούδι γνωστού καλλιτέχνη (Δάντη στο “Κ@ργιόλα σε μισώ“) με θέμα την απιστία της γυναίκας, όπου μαινόμενος άνδρας απειλεί ότι θα γίνει δολοφόνος και ότι θα κάψει το σπίτι, δείχνοντας το στιγμιότυπο μιας γυναίκας δεμένης σε καρέκλα.

“Φταις εσύ”, λέει στίχος του τραγουδιού, αναφερόμενος στη γυναίκα, νομιμοποιώντας τη χρήση βίας ως μέσο σωφρονισμού και ως φυσιολογική αντίδραση της αγανάκτησης και του “δίκιου” που πνίγει τον απατημένο σύντροφο.

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων, κρούει για ακόμη μια φορά τον κώδωνα του κινδύνου για κάθε αναπαραγωγή του μηνύματος της βίας ως μέσο επίλυσης των συντροφικών και συζυγικών σχέσεων. Με γνώμονα τον σεβασμό στην ελεύθερη έκφραση και δημιουργία, καθώς και την αξιοποίηση της καλλιτεχνικής έκφρασης στον αγώνα για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η ΓΓΙΦ αναδεικνύει το πολιτιστικό αγαθό ως καθολικό κοινωνικό αγαθό, το οποίο θα προάγει την ουσιαστική ισότητα των φύλων.

Ακούστε το τραγούδι του Δάντη:

Αντιδράσεις όμως και ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη με τίτλο «Κ@ριόλα σε μισώ».

Ενδεικτικά παραθέτουμε μερικά σχόλια στα social media από συναδέλφους του και απλούς χρήστες σε Facebook:

Twitter:

“Επειτα απο το νεο τραγουδι του Δαντη με τον τιτλο “κ@ριολα σε μισω“, ο τραγουδιστης αποφασισε να μετονομασει και το “παλιο μου παλτο” σε “η ρομπα μου η ξεκουμπωτη” #Δαντης”

“Ο άλλος έβγαλε τραγούδι κ@ριόλα σε μισώ και στο βίντεο κλιπ δεν έχει κανένα ξύλινο κρεβάτι, αίσχος.”

“”Κ@ριόλα, σε μισώ” τραγουδάει ο Δάντης του ” Το παλιό μου παλτό”…
Ας έμενε στα ψιχουλάκια από σνακ που είχε στις τσέπες, στα push ups και στα χρέη που έχουν οι ωραίοι…”

Διαβάστε ποιο το νέο τραγούδι του Δάντη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.