Σχέδιο δολοφονίας για Ερντογάν, Κυριακή 20/5: Πού θα γίνει η δολοφονία. Πανικός

Πού πρόκειται να γίνει η δολοφονία του Ερντογάν; Ποιο το σχέδιο δολοφονίας;

Οι υπηρεσίες πληροφοριών της Τουρκίας, αλλά και κρατών των Βαλκανίων, διενεργούν κοινή έρευνα μετά τις πληροφορίες περί σχεδίου δολοφονίας του τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Την είδηση για δολοφονία του Ερντογάν μετέδωσε το τουρκικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο TRT, επικαλούμενο πηγή στην τουρκική υπηρεσία αντικατασκοπείας.

Η πληροφορία σχετικά με το σχέδιο δολοφονίας αποκαλύφθηκε μία ημέρα πριν από την επίσκεψη του Ερντογάν στη Βοσνία, σήμερα Κυριακή.

Η πληροφορία για δολοφονία του τούρκου Ερντογάν δόθηκε στις τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών από την αντικατασκοπεία της πΓΔΜ, η οποία την έλαβε από Τούρκους που ζουν στη χώρα.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας Μπεκίρ Μποζντάγ έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι «γνωρίζουμε πως υπάρχουν ορισμένοι κύκλοι που ανησυχούν» διότι «έχουμε έναν τόσο ισχυρό ηγέτη» και αυτός είναι ο λόγος που «θέλουν να τον δολοφονήσουν».

Πρόσθεσε ωστόσο ότι «ο πρόεδρός μας Ερντογάν δεν είναι κάποιος που θα φοβηθεί εξαιτίας τέτοιων απειλών και θα αλλάξει πολιτική» και «όσοι δεν το έχουν καταλάβει αυτό ακόμα είναι ανόητοι».

Διαβάστε πώς κατέστρεψε την Τουρκία ο Ερντογάν.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.