Μουντιάλ 2018: Δείτε ποιους κορυφαίους ποδοσφαιριστές αποκεφαλίζει ο ISIS. Τρόμος στη Ρωσία [φωτο]

Ποιους κορυφαίους ποδοσφαιριστές αποκεφαλίζει ο ISIS ως απειλεί για το Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας;

Μία αφίσα με την οποία σοκάρουν την παγκόσμια κοινότητα «χτυπά» και πάλι ο ISIS, που απειλεί με αιματοχυσία το Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας.

Οι θρύλοι του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι τελευταίοι στόχοι της προπαγάνδας της τρομοκρατικής οργάνωσης, όπως αποκάλυψαν στελέχη της εταιρείας Sixgill, η οποία παρακολουθεί τη νοσηρή δράση του ISIS στο dark web και όχι μόνο.

Σε μια φρικιαστική αφίσα που κυκλοφόρησε πρόσφατα σε αυτές τις ύποπτες σελίδες, δύο κουκουλοφόροι τζιχαντιστές εμφανίζονται να αποκεφαλίζουν μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο στη Ρωσία τους δύο διάσημους ποδοσφαιριστές, που προφανώς θεωρούνται «στόχοι» λόγω υψηλού προφίλ για το Μουντιάλ 2018.

Την φρικιαστική αφίσα με την δολοφονία των δύο άσων του ποδοσφαίρου, η οποία συνοδευόταν με τη φράση «το αίμα σας θα ποτίσει το έδαφος», ανέβασε στο Telegram μια οργάνωση υπέρ του ISIS.

Άλλες αφίσες στο ίδιο πνεύμα απειλούν «Θα μας δείτε εκεί» δίπλα στο λογότυπο του Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας, ενώ οδηγίες που κυκλοφορούν στο dark web συνιστούν στους επίδοξους τρομοκράτες να χρησιμοποιήσουν αμάξια και φορτηγά για να έχουν περισσότερα θύματα.

Διαβάστε από τι πέθανε ο πασίγνωστος δημοσιογράφος Σπύρος Παγιατάκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.