Κώστας Ευρυπιώτης: Τελευταίες εξελίξεις για την υγειά του. Ξαφνικό πρόβλημα στο κεφάλι [video]

Τι ανέφερε ο συνάδελφος του Σπύρους Πούλης για την εξέλιξη της υγείας του Κώστα Ευρυπιώτη;

Για την εξέλιξη της υγείας του ηθοποιού Κώστα Ευριπιώτη μίλησε στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο ο συνάδελφος του Σπύρος Πούλης.

Ο Κώστας Ευριπιώτης έκανε ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης» όμως ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι τον οδήγησε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

«Ο Κώστας μας έκανε μια λαχτάρα.

Ο Κώστας Ευριπιώτης είναι δυνατό παιδί και στο παρελθόν είχε ένα τρομερό ατύχημα πριν χρόνια πολλά.

Βγήκε και από εκεί πιο δυνατός. Τώρα είχε ένα πρόβλημα, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια των προβών που ετοιμαζόμασταν για το καλοκαίρι. Πήγε στο νοσοκομείο. Έγινε μια επέμβαση. Όλα πήγαν καλά μας είπαν.

Όλοι είναι ευχαριστημένοι από ότι φαίνεται. Απλά δεν μπορεί να συνεχίσει το καλοκαίρι γιατί πρέπει να αναρρώσει να ξεκουραστεί. Λογικά το χειμώνα θα είμαστε μαζί. Νομίζω θα είναι εντάξει τα πράγματα και θα συνεχίσει.

Ήταν εντελώς ξαφνικό. Ο άνθρωπος ήταν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την προηγούμενη παράσταση. Όταν ήταν στις πρόβες για το Αθηνά αισθάνθηκε κάπως, πήγε τον είδαν, του είπαν ότι κάτι πρέπει να κάνουμε σύντομα.

Έγινε η επέμβαση. Πήγε καλά. Μιλήσαμε μαζί του όλοι στο θέατρο, αστειευτήκαμε, τον ακούσαμε πολύ καλά. Μας είπε ο ίδιος πως δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να συνεχίσει. Έπρεπε να αρχίσουμε κι εμείς σε 5 μέρες.

Ήταν ευδιάθετος, ήταν καλά», ανέφερε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο Σπύρος Πούλης που δήλωσε ότι το πιθανότερο είναι το χειμώνα να συνεχίσουν μαζί με τον Κώστα Ευρυπιώτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.