Μπέσσυ Γιαννοπούλου: Ποια είναι η ηθοποιός που είχε σχέση με Πέμη Ζούνη. Αποκαλύψεις φωτιά, βιογραφικό [φωτο]

Ποια είναι η ηθοποιός Μπέσσυ Γιαννοπούλου που ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με την Πέμη Ζούνη;

Σάλος έχει προκληθεί τις τεέυταίες μέρες μετά τους ισχυρισμούς της Μπέσσυς Γιαννοπούλου για την Πέμη Ζούνη.

Η Μπέσσυ Γιαννοπούλου έγινε γνωστή από την δικαστική διαμάχη με την πασίγνωστη ηθοποιό Πέμη Ζούνη.

Η γυναίκα για την οποία γράφτηκαν πολλά μίλησε για πρώτη φορά στο περιοδικό Down Town και ισχυρίζεται ότι είχε δεσμό με την ηθοποιό για δύο χρόνια.

Ποια είναι όμως πραγματικά η Μπέσσυ Γιαννοπούλου; Διαβάστε το βιογραφικό της.

Με μπαμπά στρατιωτικό, αποφάσισε μετά τις σπουδές της στη Νομική ν’ ασχοληθεί με αυτό που ονειρευόταν: την υποκριτική και το τραγούδι. Τελείωσε στο Πανεπιστήμιο της Αγγλίας, στο Lancaster, Θεατρικές Σπουδές κάνοντας ειδίκευση σε μαθήματα θεατρικής σημειολογίας στο θέατρο της avant-garde, το μεταμοντέρνο θέατρο και την τηλεοπτική δραματουργία.

Παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα πιάνου και φωνητικής στο Εθνικό Ωδείο. Ακολουθεί τον δρόμο του θεάτρου και της μουσικής, γιατί πιστεύει ότι μέσα από αυτούς τους τομείς μπορεί να εκφραστεί χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Τολμά και δοκιμάζει τις δυνάμεις της ως γνήσια Σκορπιός μέσα από το μουσικό σχήμα των Rosebud και μας καλεί να… παθιαστούμε μαζί της.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε στον Πειραιά και τα δύο τελευταία χρόνια κατοικεί στην Κηφισιά, γιατί θέλει να αποκεντρωθεί και να χαλαρώνει ακούγοντας τους ήχους της φύσης…

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Αγγλικά, γαλλικά και πιάνο, όλα είναι στο παλμαρέ της. Απόφοιτος του Αρσακείου Θηλέων Ψυχικού, έχει παρακολουθήσει θεατρικά σεμινάρια με το Nigel Stewart στο Λάνκαστερ, ενώ έχει κάνει και μαθήματα στον τομέα της ψυχοθεραπευτικής προσέγγισης στο University of Indianapolis. Αγαπά τον χορό και όταν έχει χρόνο, παρακολουθεί μαθήματα latin και hip-hop.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ: Αν και έχει εμφανιστεί σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις στο παρελθόν, θεωρεί ότι η συμμετοχή της στο μουσικό σχήμα Rosebud είναι καθοριστική, καθώς δοκιμάζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλα τα είδη μουσικής.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να καταφέρει μέσα από τη μουσική και το θέατρο να επικοινωνήσει με το κοινό, αλλά και με τον… εαυτό της.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Τα πισώπλατα μαχαιρώματα από «λυκοφιλίες».

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ… τη θάλασσα, τους Η/Υ και τις σοκολάτες!

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Της αρέσει να πίνει το ποτό της κοντά στη θάλασσα, γιατί τη λατρεύει.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Συνδυάζει τη διακριτικότητα, το μυαλό και τον δυναμισμό. Θέλει να είναι λίγο rock και αντισυμβατικός.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.