Αυτοκτονία 22χρονου στρατιώτη, Ρως: Ποιος ήταν, ποια τραγική ιστορία κρύβεται από πίσω, υποψίες

Ποια ιστορία κρύβεται πίσω από την αυτοκτονία του 22χρονου στρατιώτη στη Ρω;

Πολλά ερωτηματικά άφησε η αυτοκτονία 22χρονου στρατιώτη στη Ρω.

Ο 22χρονος, με καταγωγή από την Κρήτη, έστρεψε το υπηρεσιακό του τουφέκι στον εαυτό του και αυτοκτόνησε, μπροστά στα μάτια άλλου στρατιώτη, με τον οποίο βρίσκονταν στην ίδια σκοπιά στο νησί της Ρω.

Ο 22χρονος επρόκειτο να απολυθεί από το στρατό στο τέλος της χρονιάς και σχεδίαζε με συναδέλφους του στρατιώτες να δουλέψουν μαζί σε πολυτελές ξενοδοχείο χώρας της δυτικής Ευρώπης.

Από τις έρευνες δεν είχε γίνει γνωστός ο λόγος της αυτοκτονίας, ενώ δεν είχε βρεθεί κάποιο σημείωμα που θα εξηγούσε τι τον ώθησε τον 22χρονο στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα με το cretalive.gr πριν από περίπου ένα μήνα είχε χάσει στενό συγγενικό του πρόσωπο, συνομήλικό του και πολύ αγαπητό με το οποίο είχαν μεγαλώσει μαζί. Από τότε, η ψυχολογία του ήταν κακή, δεν έδειχνε όμως ότι σκεφτόταν την αυτοχειρία.

Η μητέρα του κατήγγειλε ότι ο θάνατος του παιδιού της επήλθε κάτω από ύποπτες και αδιευκρίνιστες συνθήκες και ζήτησε να είναι παρούσα τεχνική σύμβουλος της οικογένειας και συγκεκριμένα η ιατροδικαστής Ηρακλείου Κρήτης Ελπίδα Σπανουδάκη, αφού υπάρχει η πεποίθηση της οικογένειας ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για εγκληματική ενέργεια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.