Χάρρυ Κλυνν: Ποιο όνομα είχε προτείνει για τα Σκόπια και ξέσπασαν όλοι σε γέλια [video]

Ποιο όνομα είχε προτείνει ο Χάρρυ Κλυνν για τα Σκόπια;

Η μόνη σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια, με χρήση του όρου «Μακεδονία», που μπορεί να γίνει αποδεκτή είναι αυτή που είχε ειπωθεί από τον Χάρρυ Κλυνν: «Δημοκρατία της ντεμέκ Μακεδονίας».

Οπότε, οι πολίτες του έθνους αυτού θα ονομάζονται: «Ντεμεκομακεδόνες» ή «Ταχαμουμακεδόνες». Και η γλώσσα τους: «Ντεμεκομακεδονικά» ή «Ταχαμουμακεδονικά».

Ποια η σχέση του Χάρρυ Κλυνν με την πολιτική;

Ο Χάρρυ Κλυνν υπήρξε επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Καλαμαριάς από το 2006 έως το 2014.

Υπήρξε πολιτικά ενεργός ακόμη και κατά τις περιόδους που δεν συμμετείχε σε κάποιον επίσημο θεσμό. Χαρακτηριστική είναι η εμπλοκή του στο θέμα της Ποντιακής ομογένειας, στης οποίας το επίσημο κίνημα προέδρευσε,[2] καθώς και η γνωστή πολιτική σάτιρά του.

Μετά την εκλογή της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ τον Ιανουάριο του 2015, ο Χάρρυ Κλυνν υπήρξε θερμός υποστηρικτής της δια μέσου των αναρτήσεων κυρίως πολιτικών άρθρων του στο προσωπικό του ιστολόγιο,[2] στα οποία εξέφραζε την σκληρή κριτική αντίθεσή του στις κυβερνήσεις των δύο πρώτων μνημονίων.

Η στήριξη αυτή στην νέα κυβέρνηση, παραδόξως διότι δεν συνάδει με τις πολιτικές του θέσεις πρό της ψήφισης του 3ου μνημονίου, συνεχίστηκε απρόσκοπτα ακόμη και μετά την ψήφιση του νέου μνημονίου και την εφαρμογή του από τις αρχές του Σεπτεμβρίου 2015.

Διαβάστε ποιον Πρωθυπουργό ήθελε ο Χάρρυ Κλυνν να δει κρεμασμένο στο Σύνταγμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.