Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία του 15χρονου Νίκου: Σε άθλια κατάσταση γονείς, αδερφός και φίλοι

Βαρύ το κλίμα στην κηδεία του 15χρονου Νίκου.

Βαρύ είναι το κλίμα στο νεκροταφείο Αργυρούπολης όπου τελείται αυτήν την ώρα η κηδεία του 15χρονου μαθητή θύματος εκφοβισμού που έδωσε τέλος στη ζωή του την Κυριακή.

Στο νεκροταφείο έχει συγκεντρωθεί πολύς κόσμος, τόσο ενήλικοι όσο και παιδιά, ακόμα και παιδιά που δε γνώριζαν τον 15χρονο, για να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη του.

Σε άθλια κατάσταση βρίσκονται οι γονείς του άτυχου 15χρονου, καθώς και ο 18χρονος αδερφός του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Συγγενείς, φίλοι και παιδιά όλων των ηλικιών ήρθαν να αποχαιρετήσουν τον έφηβο που τον τελευταίο καιρό βίωνε βουβά τον αποκλεισμό και την κατακραυγή συνομηλίκων του.

Όλοι τους με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι μιλούσαν για ένα παιδί που ποτέ δεν είχε ανοίξει την καρδιά του για να αποκαλύψει το δράμα που ζούσε.

Την περασμένη Κυριακή τα ξημερώματα, μην αντέχοντας άλλο αυτήν την κατάσταση έβαλε τέλος στην ζωή του, στο μπαλκόνι του σπιτιού πέρασε ένα σχοινί γύρω από το λαιμό του και κρεμάστηκε.

Ο ίδιος ο 15χρονος έχει κατονομάσει τους φερόμενους ηθικούς αυτουργούς της ενέργειας του σε σημείωμα που έγραψε λίγο πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Τις συνθήκες θανάτου του αγοριού καλείται να ερευνήσει ο εισαγγελέας, καθώς ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε χθες τη διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας, προκειμένου να διαλευκανθούν οι λόγοι που οδήγησαν στην αυτοχειρία το 15χρονο παιδί, καταλογίζοντας τυχόν ποινικές ευθύνες.

Την υπόθεση θα χειριστεί η Εισαγγελέας Ανηλίκων, η οποία αναμένεται να αρχίσει άμεσα την εξέταση μαρτύρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο θάνατος του παιδιού να συνδέεται με το bullying που δεχόταν στο σχολείο, από έξι συμμαθητές του, τους οποίους κατονομάζει, σε σημείωμα που άφησε, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Διαβάστε ποιοι έπαιρναν τηλέφωνο τον 15χρονο Νίκο πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.