Με ποιον υπουργό ζευγάρι η Άννα Καραμανλή: Την τσάκωσαν στα πράσα, Κώστας Μουσουρούλης [φωτο]

Η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Καραμανλή ζει ένα μεγάλο έρωτα με τον πρώη υπουργό Κώστα Μουσουρούλη, όπως φαίνεται στις νέες φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” τους Άννα Καραμανλή – Κώστα Μουσουρούλη μαζί και κανείς δεν μπορεί να το διαψεύσει.

Η Άννα Καραμανλή και ο Κώστας Μουσουρούλης ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και πλέον δεν κρύβουν το έρωτά τους.

Μάλιστα οι φήμες λένε ότι η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο πρώην υπουργός συγκατοικούν στην Κηφισιά, αλλά η ίδια το διαψεύδει:

«Η αλήθεια είναι ότι αισθάνθηκα εξαιρετικά άβολα γιατί ήταν μια κατάσταση πρωτόγνωρη για μένα. Δεν έχω δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα και δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια για την προσωπική μου ζωή» είπε πριν λίγες ημέρες η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή και κατέληξε διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να συζεί με τον πρώην υπουργό Κώστα Μουσουρούλη.

Δείτε τη φωτογραφία παπαράτσι με πρωταγωνιστές τους Άννα Καραμανλή – Κώστα Μουσουρούλη:

Ο Κωνσταντίνος (Κωστής) Μουσουρούλης είναι Έλληνας οικονομολόγος, πολιτικός, πρώην βουλευτής Χίου της ΝΔ και πρώην Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου της Ελλάδας.

Ο Κώστας Μουσουρούλης, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 16 Μαΐου 1963 και είναι έγγαμος με δύο κόρες κι ένα γιο.

Φοίτησε στο Λεόντειο Λύκειο και στη συνέχεια σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μεταπτυχιακοί τίτλοι στην Ευρωπαϊκή Οικονομία, στη Δημόσια Διοίκηση και τις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών (ULB). Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Ο Κωστής Μουσουρούλης εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής στις Εθνικές Εκλογές του 2009 με τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό Χίου. Στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, συμμετείχε στη Δημοτική Παράταξη του Δήμου Χίου “Νέα Αντίληψη”, συνδυασμό του ανεξάρτητου υποψήφιου Δημάρχου Χίου Γιάννη Χαλλιορή, ο οποίος είχε τη στήριξη της ΝΔ για το Δήμο της Χίου, με τον οποίο εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος.

Το 2011, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς διόρισε τον Κωστή Μουσουρούλη Υπεύθυνο Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Περιφερειακής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, θέση την οποία διατήρησε έως το 2012. Αμέσως μετά, ανέλαβε καθήκοντα Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, μαζί με τον Μάριο Σαλμά και τον Νίκο Δένδια.

Στις Εθνικές Εκλογές του 2012, επανεξελέγη βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία. Αμέσως μετά την συμφωνία μεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ διορίσθηκε Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, με απόφαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Στον Ανασχηματισμό της Κυβέρνησης μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την Κυβέρνηση, τέθηκε εκτός του Κυβερνητικού σχήματος.

Στις 28 Αυγούστου 2015 κατά τον διορισμό της Υπηρεσιακής Κυβέρνησης Βασιλικής Θάνου Χριστοφίλου από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ανέλαβε Αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος μέχρι τη διενέργεια εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου 2015.

Δείτε την Άννα Καραμανλή με τον Κώστα Μουσουρούλη σε διακοπές στον Πόρο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.