Θα φρικάρετε: Πώς είναι το σώμα μας μετά από 3 μέρες στο νερό. Παραμόρφωση [φωτο]

Ποια παραμόρφωση δέχεται το σώμα μας μετά από 3 μέρες στο νερό;

Σε ηλικία μόλις 19 ετών, διαγνώστηκε με καρκίνο. Οι προβλέψεις των γιατρών δεν ήταν ελπιδοφόρες και είπαν πως ο Maarten είχε ελάχιστες πιθανότητες να επιβιώσει από την λευχαιμία. Αλλά ο Maarten τους απέδειξε ότι έκαναν λάθος. Όχι μόνο νίκησε τον καρκίνο, αλλά επέστρεψε γρήγορα στις πισίνες, μόλις 2 χρόνια μετά τη διάγνωσή του.

Προς έκπληξη όλων, ο επιζήσας κατόρθωσε να απογειώσει την καριέρα του κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008.

Είναι γνωστό πως οι περισσότεροι αθλητές θέλουν να ξεπερνούν διαρκώς τα όρια και ο Maarten δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Πρόσφατα, ο κολυμβητής προσπάθησε να διασχίσει και τα 200 χιλιόμετρα του Elfstedentocht. Ο μόνος λόγος που αποφάσισε να το κάνει αυτό, ήταν για την συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα για τον καρκίνο.

Το κολύμπι ήταν προγραμματισμένο να διαρκέσει 3 ημέρες, συμπεριλαμβανομένων μικρών στάσεων για ξεκούραση.

Έτσι είναι τα πόδια ενός ανθρώπου μετά από 55 ώρες στο νερό

Ωστόσο, καθώς ο Maarten κολυμπούσε, αρρώστησε και το νερό κρίθηκε πως ήταν πολύ μολυσμένο για να συνεχίσει. Είχε καταφέρει να διανύσει μια απόσταση 163 χιλιομέτρων σε 55 ώρες.

Αυτά είναι τα χέρια ενός ανθρώπου που βρίσκεται μέσα στο νερό για 55 ώρες

Και παρόλο που δεν ήταν σε θέση να φτάσει το στόχο των 200 χιλιομέτρων, η εκστρατεία συγκέντρωσης κεφαλαίων ήταν τεράστια επιτυχία. Ο κολυμβητής συγκέντρωσε ποσό άνω των 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.