ΔΕΘ 2018: Η ατάκα Καραμανλή όταν του φώναζαν “Μη φεύγεις”. Μητσοτάκης, #Μπορούμε, σέλφι [video]

Τι απάντησε ο Κώστας Καραμανλής στη ΔΕΘ 2018 όταν του φώναζαν “Μη φεύγεις” και πώς στάθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το σχέδιό του για την Ελλάδα με hashtag #Μπορούμε στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο της ΔΕΘ 2018 «Ιωάννης Βελλίδης».

Το «παρών» έδωσαν βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και, φυσικά, οι παραγωγικοί φορείς της Βορείου Ελλάδος.

Το κλίμα στο Βελλίδειο ήταν ιδιαίτερα θερμό, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί εκ των παρόντων εθεάθησαν με βεντάλιες, ενώ ακόμα και ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποίησε το μαντίλι του για να σκουπίσει τον ιδρώτα του.

Την παράσταση έκλεψε όμως ο Κώστας Καραμανλής που έκανε και δήλωση.

Ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι «είμαστε όλοι εδώ για να στηρίξουμε, όπως πάντα, την παράταξή μας στον αγώνα για μια μεγάλη εκλογική νίκη και στόχο την αποτελεσματική διακυβέρνηση και τη ρωμαλέα ανάπτυξη, προς όφελος όλων των Ελλήνων και πρωτίστως των οικονομικά ασθενέστερων».

Ιδιαίτερα θερμή ήταν η αντίδραση του κόσμου στην παρουσία του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, με πολλούς να μην τον αφήνουν να φύγει μετά την λήξη της.

Για να καταφέρει να «ξεφύγει» από το στενό μαρκάρισμα των οπαδών της Νέας Δημοκρατίας, επιστράτευσε τα… μεγάλα μέσα. Φώναξε χαμογελώντας: «με περιμένει η Νατάσα»!

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσία Μητσοτάκη στη ΔΕΘ 2018 με γέλια, ιδρώτα και … σέλφι:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.