Ζακ Κωστόπουλος: Σοκάρει νέο βίντεο ντοκουμέντο με ξύλο από αστυνομικούς. Δεύτερο λιντσάρισμα, τι κρατούσαν [video]

Ποιο το νέο συγκλονιστικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου;

Το ανατριχιαστικό βίντεο που αποκαλύπτει η «Εφημερίδα των Συντακτών» δείχνει την άσκηση παράλογης βίας από τους αστυνομικούς στο ακίνητο, αιμόφυρτο σώμα του Ζακ Κωστόπουλου.

Είναι τραβηγμένο με κινητό τηλέφωνο και έχει διάρκεια 1 λεπτό και 30 δευτερόλεπτα.

Τουλάχιστον οκτώ αστυνομικοί έχουν πέσει πάνω του, τον τραβάνε, τον κλοτσάνε, τον πατάνε.

“Βάλ’ του χειροπέδες” ακούγεται ο ένας από τους αστυνομικούς και στη συνέχεια “το χέρι, τράβα του το χέρι”. Είναι στιγμές σκληρές καθώς ο Ζακ Κωστόπουλος είναι αιμόφυρτος και μοιάζει πλήρως παραδομένος. Ο ένας από τους αστυνομικούς ακούγεται να λέει: “Έλα γ@μ… τον αντιθεό σου”…

Ο 33χρονος είναι πεσμένος, έχει ακινητοποιηθεί και οι αστυνομικοί τον πατάνε στα πόδια και του τραβάνε τα χέρια. Χωρίς προφανή λόγο ένας από τους αστυνομικούς πλησιάζει και τον πατάει στον λαιμό. Κάποια στιγμή ένας από τους αστυνομικούς πλησιάζει και κλοτσάει τον Ζακ Κωστόπουλο. Λίγο αργότερα οι αστυνομικοί σέρνουν τον 33χρονο στο πεζοδρόμιο.

Αφού κατάφερε να ξεφύγει από το άγριο ξύλο του κοσμηματοπώλη και του συνεργού του, ο Ζακ έπεσε στα χέρια των αστυνομικών.

Μόνο που αυτοί αποδείχθηκαν ακόμη πιο βίαιοι, όπως αποκαλύπτει το βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα η «Εφημερίδα των Συντακτών»: κλοτσούσαν και έσερναν σαν σακί έναν αναίσθητο, αιμόφυρτο άνθρωπο!

Δεν λιντσαρίστηκε μία αλλά δύο φορές ο Ζακ Κωστόπουλος – τη δεύτερη μάλιστα όχι από «αγανακτισμένους πολίτες», αλλά από τους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν.

Η «Εφ.Συν.» φέρνει στη δημοσιότητα ένα βίντεο που είναι τραβηγμένο με κινητό τηλέφωνο και έχει διάρκεια ένα λεπτό και 30 δευτερόλεπτα.

Στο βίντεο ο Ζακ έχει ήδη χάσει τις αισθήσεις του, το κεφάλι του είναι μπανταρισμένο και μες στα αίματα και το πρόσωπό του έχει μπλαβιάσει.

Τουλάχιστον 8 αστυνομικοί έχουν πέσει από πάνω του ώστε να τον συλλάβουν – ένας κρατάει κλομπ.

Ηδη από το πέμπτο δευτερόλεπτο ένας αστυνομικός φαίνεται να κρατάει με γυμνά χέρια το μαχαίρι – το θεωρούμενο ως πειστήριο του εγκλήματος.

Ενας από τους αστυνομικούς φαίνεται στο βίντεο να κλοτσάει βίαια τον Ζακ Κωστόπουλο στα οπίσθια. Ολη αυτή την ώρα ο νεαρός δεν φέρνει καμία αντίσταση. Αντίθετα, φαίνεται να μην έχει τις αισθήσεις του

Ο αιμόφυρτος Ζακ κείτεται χωρίς τις αισθήσεις του στον πεζόδρομο, ανάμεσα σε τέσσερις αστυνομικούς που –άγνωστο γιατί– προσπαθούν να του περάσουν χειροπέδες.

Στην εικόνα φαίνεται ξεκάθαρα ένας από τους αστυνομικούς να κρατά με γυμνό χέρι το «πειστήριο», το μαχαίρι δηλαδή που υποτίθεται ότι κράδαινε ο Ζακ Κωστόπουλος και απειλούσε τον κόσμο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.