Αποκάλυψη βόμβα για τον Χίτλερ: Κι όμως δεν είχε σχέση με γυναίκες αλλά… Πώς τον αποκαλούσαν

Ποια η αποκάλυψη για τον Χίτλερ;

Μια άγνωστη πτυχή της ζωής και προσωπικότητας του Αδόλφου Χίτλερ, του παρανοϊκού φύρερ της Γερμανίας που αιματοκύλησε την υφήλιο κατά τον 20ο αιώνα και έγινε συνώνυμο του «κακού» περιγράφει απόρρητη έκθεση του πρόγονου της CIA που μόλις είδε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την έκθεση της μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ (OSS) που συντάχθηκε για τον πρόεδρο Φράνκλιν Ρούζβελτ, ο Χίτλερ ήταν «ετεροφυλόφιλος και ομοφυλόφιλος», ότι τον «τράβαγε» ερ@τικά ο Ρούντολφ Ες και ότι είχε «σαδομαζοχιστικές τάσεις».

Την έκθεση συνέταξε ο ανθρωπολόγος Χένρι Φιλντ, στενός συνεργάτης του προέδρου Ρούζβελτ, και πολλά από τα στοιχεία της αντλήθηκαν από μαρτυρίες του Ερνστ Σέτζγουικ Χάνφστεγκλ, ο οποίος ήταν στενός φίλος του δικτάτορα στις δεκαετίες του ’20 και του ’30, αλλά στη συνέχεια έπεσε σε δυσμένεια.

Σύμφωνα με το προφίλ που συνέταξε ο Φιλντ, ο Χίτλερ είχε ιδιαίτερη συμπάθεια -που έφθανε στα όρια του έρ@τα- προς τον Ες, ο οποίος, όπως αναφέρει η έκθεση, είχε διεμφυλικές τάσεις και ένα από τα παρατσούκλια του ήταν «φροϊλάιν Άννα».

Επίσης, η έκθεση αναφέρει ότι ο Χίτλερ όσο ζούσε στη Βιέννη ως «φέρελπις καλλιτέχνης» κατοικούσε σε έναν κοιτώνα όπου σύχναζαν γκέι, απ’ όπου έφυγε μόνο όταν έλαβε την κληρονομία του πατέρα του και επέστρεψε στη Γερμανία.

Ο Φιλντ καταλήγει στην έκθεσή του αναφέροντας ότι «αν και ο πραγματικός Χίτλερ είναι δύσκολο να αναλυθεί από τους ειδικούς υπάρχουν συγκεκριμένα δεδομένα που δείχνουν ότι η σ@ξου@λική του κατάσταση είναι μη βιώσιμη και απεγνωσμένη».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.