Γιάννης Μακρής, ραγδαίες εξελίξεις: Αυτός είναι ο δολοφόνος του. Αποκάλυψη σοκ

Ποιος είναι ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή;

– Ύψους περίπου 1,70 μ. και με σκούρα ρούχα ο άνθρωπος που είδε για τελευταία φορά ο Γιάννης Μακρής – Οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τον δολοφόνο του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία – Προσπαθούσε να καλύψει το πρόσωπό του – Καρέ – καρέ τι έχουν καταγράψει οι κάμερες από την στιγμή της.

Ο Γιάννης Μακρής εκτελέστηκε εν ψυχρώ το βράδυ της Τετάρτης, 21.10.2018, έξω από το σπίτι του στην Βούλα.

Η μαφιόζικη εκτέλεση έχει καταγραφεί από πολλές κάμερες κλειστού κυκλώματος σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Επισημαίνεται πως μόνο στο σπίτι του δολοφονηθέντα Γιάννη Μακρή, υπάρχουν αρκετές κάμερες. Μία εξ αυτών «κοιτάζει» αποκλειστικά στον χώρο στάθμευσης του οχήματός του.

Συνεπώς η κάμερα αυτή έχει καταγράψει τα πάντα. Υπάρχουν όμως κι άλλες, αφού τα σπίτια στην συγκεκριμένη περιοχή είναι πραγματικά «φρούρια». Οι οποίες έχουν καταγράψει τον δολοφόνο.

Πρόκειται για έναν άνδρα, ύψους περίπου 1,70 ο οποίος φορούσε σκούρα ρούχα και καπέλο τζόκεϊ. Οι κάμερες τον κατέγραψαν να προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπό του.

Ο άνδρας που παρακολουθούσε τον Γιάννη Μακρή, φαίνεται να πηγαίνει στο ΙΧ του θύματος, ένα smart, που ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του, από πόρτα οδηγού.

Ο Γιάννης Μακρής δέχθηκε έξι πυροβολισμούς, με τέσσερις σφαίρες να πετυχαίνουν το σώμα του επιχειρηματία ξαπλώνοντάς τον νεκρό.

Ο δολοφόνος, διακρίνεται να φεύγει και πάλι πεζός από το σημείο. Ωστόσο, οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά και άλλο υλικό από τις κάμερες, καθώς θεωρούν βέβαιο ότι υπήρχε και συνεργός του.

Διαβάστε ποιος είναι ο μαφιόζος πατέρας του Γιάννη Μακρή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.