Πέτρος Κόκκαλης – Γιάννα Αγγελοπούλου: Σε ποιο κόμμα πάνε, έντονο φλερτ

Με ποιο κόμμα έχουν έντονο φλερτ ο Πέτρος Κόκκαλης και η Γιάννα Αγγελοπούλου;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ΣΥΡΙΖΑ βολιδοσκόπησε επίμονα τον Πέτρο Κόκκαλη να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου στον Δήμο Πειραιά.

Παρά τις ισχυρές πιέσεις που δέχτηκε ο Πέτρος Κόκκαλης τελικά αποφάσισε να μην αποδεχθεί την πρόταση εξηγώντας στους συνομιλητές του ότι κυρίως λόγοι οικογενειακοί και προσωπικοί τον αναγκάζουν να αρνηθεί την διεκδίκηση του Δήμου Πειραιά.

Ο θάνατος του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ το καλοκαίρι που υπήρξε μια μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του Πέτρου Κόκκαλη, βυθίζοντάς την στο πένθος, ήταν ο βασικότερος λόγος της άρνησης αυτής.

Είναι γνωστό ότι ο Πέτρος Κόκκαλης και ο Αλέξης Τσίπρας διατηρούν εδώ και καιρό σχέσεις αλληλοεκτίμησης και το κυβερνών κόμμα εκτιμούσε ότι η υποψηφιότητά του θα ήταν ένα ισχυρό χαρτί στο μεγάλο λιμάνι.

Εξάλλου, η οικογένεια του Πέτρου Κόκκαλη έχει ισχυρούς δεσμούς με τον Πειραιά, λόγω του πατέρα του Σωκράτη, ο οποίος υπήρξε εμβληματικός πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Το προφίλ του Πέτρου ταίριαζε γάντι στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο παππούς του, Πέτρος Σ. Κόκκαλης, υπήρξε εξέχουσα μορφή της αντίστασης, υπουργός Παιδείας του βουνού και ο πατέρας της μοντέρνας χειρουργικής στην Ελλάδα, ενώ ο ίδιος κινείται διαχρονικά στον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Όργιο φημολογιών και ονοματολογίας πυροδότησε η φράση που αποδίδεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι υποψήφια για τον δήμο της Αθήνας θα είναι μια “προσωπικότητα που δεν ξέρει να χάνει”. Ανάμεσα στα ονόματα που κυκλοφόρησαν ήταν και της Γιάννας Αγγελοπούλου.

Όσον αφορά την κυρία Αγγελοπούλου, οι σχετικές φήμες διαψεύδονται από το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου βρίσκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό, ενώ οι επαφές της με πολιτικά πρόσωπα είναι από ελάχιστες ως ανύπαρκτες.

Οι πληροφορίες πάντως λένε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά για τον δήμο της Αθήνας υποψήφιο έκπληξη προκειμένου να αντιμετωπίσει αφενός τον Κώστα Μπακογιάννη ο οποίος εμφανίζεται ως φαβορί αλλά και τον συμπαθή Παύλο Γερουλάνο που δίνει με αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.