Ελένη Τοπαλούδη: Ομολόγησαν και τον βιασμό. “Όταν παίρνει τα χάπια παθαίνει…”. Κατηγορούν ο ένας τον άλλον

Ομολόγησαν και τον βιασμό οι δράστες της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη αναμένεται σήμερα να απολογηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, καθώς χθες το βράδυ τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς επίσης και για βιασμό.

«Όταν παίρνει τα χάπια για το γυμναστήριο, τρελαίνεται, παθαίνει κρίσεις», φαίνεται να είπε ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για τον πρώην Ελληνα φίλο του, επίσης κατηγορούμενο, στην κατάθεσή του στους αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος.

Η αναφορά αυτή νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας από τα χείλη του Αλβανού μάστερ των πολεμικών τεχνών ήταν από τα πρώτα στοιχεία που έδειξαν στους αξιωματικούς ότι πρόκειται για μία μεγάλη νύχτα, με τον νεαρό τελικά γύρω στη μία τα ξημερώματα να καταθέτει όσα συνέβησαν, να παραδέχεται ότι το κορίτσι είχε ραντεβού μαζί του, αλλά ότι οδηγήθηκε στην εξοχική κατοικία του Ελληνα φίλου και ότι αρχικά πιέστηκε να έρθει σε σeξουαλική επαφή μαζί με τον φίλο του, εκείνη αρνήθηκε, τελικά εκείνος τη βίασε και στην προσπάθειά του να σταματήσει την Ελένη από το να αντιστέκεται, τη χτύπησε με ένα οικιακό σίδερο στο κεφάλι.

Πιστεύοντας ότι η Ελένη Τοπλαλούδη είναι νεκρή, την πέταξαν στην παραλία, αφού την έγδυσαν και πέταξαν τα ρούχα της σε άλλο σημείο.

Ο δικηγόρος του Στέλιος Κιουρτζής, αν και αρνήθηκε να σχολιάσει την ουσία της υπόθεσης, άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξαν νομικές ανακολουθίες από την πλευρά του Λιμενικού στον τρόπο με τον οποίο πάρθηκε η κατάθεση του πελάτη του.

Αν και ζήτησε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη, ο δικηγόρος του Ελληνα κατηγορούμενου ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία, όμως παραδέχθηκε ότι ήταν μέσα στο εξοχικό σπίτι του όταν και η Ελένη Τοπαλούδη ήταν εκεί μαζί με τον Αλβανό φίλο του, όπως επίσης ανέφερε ότι ο πρώην φίλος του ήταν εκείνος που έγδυσε τη νεαρή φοιτήτρια και πέταξε τα ρούχα της.

«Ο πελάτης μου ήταν στον ίδιο χώρο, από εκεί και πέρα κάποιες εξελίξεις στις οποίες γίνανε δεν είχε καμία συμμετοχή», είπε ο δικηγόρος Ακης Δημητριάδης, ενώ λίγο αργότερα σχολιάζοντας την άσκηση ποινικής δίωξης και για βιασμό πέρα από την ανθρωποκτονία, ανέφερε ότι αυτή προέκυψε από την ομολογία του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου και όχι από εύρημα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Ο πελάτης του υποστηρίζει πως δεν γνώριζε καθόλου το θύμα και πως ο 19χρονος Αλβανός είχε ανταλλαγή μηνυμάτων με το θύμα. Ο 23χρονος Ελληνας το τελευταίο διάστημα ασχολείται πολύ ενεργά με τον αθλητισμό, ήταν καθημερινά στα γυμναστήρια της περιοχής, ενώ είχε αυξήσει απότομα τον όγκο του σώματός του.

Οι αλληλοκατηγορίες των ανδρών θα συνεχιστούν όπως όλα δείχνουν και ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς ναι μεν παραδέχονται το τι έχει συμβεί στη κοπέλα και ότι ήταν μπροστά, ωστόσο κατηγορεί ο ένας τον άλλον για το ποιος τη βίασε, τη χτύπησε και τελικά την πέταξε στα βράχια.

Τρία ήταν τα αρχικά «κρυφά» χαρτιά του Λιμενικού στην υπόθεση, ενώ ακόμα αναμένονται τα αποτελέσματα του γεννητικού υλικού από το άσπρο βαν και το σπίτι στο οποίο εξελίχθηκε το περιστατικό, και οι τοξικολογικές εξετάσεις της κοπέλας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.