Ευαγγελία Λυτινάκη, Χανιά: Τι πραγματικά συνέβη στην 76χρονη. Δολοφονία, αποκαλύψεις [video]

Τι πραγματικά συνέβη με την εξαφάνιση της Ευαγγελίας Λυτινάκη στα Χανιά; Φήμες για δολοφονία.

Με τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 76χρονης Ευαγγελίας Λυτινάκη, της δυναμικής ηλικιωμένης που φρόντιζε τα αδέλφια της, ασχολείται η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη, η οποία ταξίδεψε στα Χανιά, ερευνώντας την περίεργη υπόθεση.

Ευαγγελία Λυτινάκη

Η εξαφάνιση της Ευαγγελίας Λυτινάκη από τα Χανιά αποτελεί μυστήριο. Η 76χρονη γυναίκα, όπως αναφέρεται και στο σήμα του silver alert που έχει εκδοθεί, εξαφανίστηκε στις 9 Δεκεμβρίου όταν για τελευταία φορά εθεάθη στο 7ο χιλιόμετρο της παλιάς Εθνικής Οδού Χανίων – Κισσάμου.

Η αγνοουμένη Ευαγγελία Λυτινάκη ζούσε μόνιμα στα Χανιά και δεν είχε παιδιά. Σύμφωνα με πηγές του ekriti.gr η τελευταία φορά που υπήρξαν ίχνη της αγνοούμενης ήταν την ημέρα της εξαφάνισής της όταν μία κάμερα την κατέγραψε να κινείται με κατεύθυνση, πιθανότατα, συγγενικό της σπίτι. Η κάμερα όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την κατέγραψε μόνο να πηγαίνει και όχι να επιστρέφει.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, συγγενικά της πρόσωπα που την αναζήτησαν, άνοιξαν το σπίτι της τρεις ή τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνιση όμως η 76χρονη Ευαγγελία Λυτινάκη δεν ήταν μέσα.

Υπάρχουν μαρτυρίες που λένε ότι η αγνοουμένη Ευαγγελία Λυτινάκη όταν έβγαινε, πήγαινε με το λεωφορείο στην πόλη των Χανίων ή στην περιοχή «Αρκαλιές» όπου διαθέτει ελαιόδεντρα.

Η δημοσιογραφική έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη για την Ευαγγελία Λυτινάκη φέρνει στο φως άγνωστες λεπτομέρειες ενός πραγματικού θρίλερ με στοιχεία που φέρνουν στο προσκήνιο ακόμη και φόβους για δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Στο προσωπικό ιστολόγιο της Αγγελικής Νικολούλη δίδεται έμφαση στην υπόθεση και προαναγγέλλεται ότι στην εκπομπή της πρόκειται να παρουσιαστούν τα συμπεράσματα της διά ζώσης έρευνας που έκανε στην Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα, στη σχετική ανάρτηση επισημαίνονται τα εξής:

“Η Αγγελική Νικολούλη ταξιδεύει από την Αθήνα στον τόπο που κυριολεκτικά «κατάπιε» μέρα-μεσημέρι, μια γυναίκα, την Ευαγγελία Λυτινάκη

Η ρεπόρτερ ερευνά πόρτα- πόρτα… Ζωντανεύει τις άγνωστες πτυχές ενός θρίλερ και διαλύει την ομίχλη του…

Αιφνιδιάζει πρόσωπα – «κλειδιά» με αδιάψευστο μάρτυρα την κάμερα. Φέρνει τα πάνω – κάτω σε βουνό και θάλασσα, ανοίγει αμπαρωμένες πόρτες και «ξεθάβει» θαμμένα μυστικά…

Στο φως τα οικονομικά συμφέροντα με φόντο ανθρώπινες τραγωδίες…

Η έρευνα της σοκάρει…

Μη χάσετε απόψε το αποκαλυπτικό «Φως στο Τούνελ». Στις 23.10 στον Alpha”.

Διαβάστε τι είπε η Αγγελική Νικολούλη για την Ειρήνη Λαγούδη όταν μίλησε επιτέλους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.