Βαγγέλης Γιακουμάκης, σοκ: Δείτε για πρώτη φορά το κορμί και το κρανίο του. Τον σκότωσαν [φωτο]

Ποια τα νέα στοιχεία σοκ στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη;

Μπορεί οι εικόνες να είναι γροθιά στο στομάχι όλων μας αλλά η αλήθεια πρέπει να γράφεται και να ακούγεται ωμή… όσο σκληρή κι αν είναι, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Το έγγραφό βρίσκεται στα χέρια του Ανακρίτη Ιωαννίνων απο τις 25 Γενάρη του 2019. Σε αυτό ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου αφού έχει εξετάσει τα στοιχεία παραθέτει για πρώτη φορά έγχρωμες εικόνες απο τη σορό του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Μαζί με την αναφορά στον ανακριτή παραδίδει και μια έρευνα 70 σελίδων για το πώς σκότωσαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Παράλληλα αμφισβητεί τους Ιατροδικαστές που ισχυρίστηκαν πώς επρόκειτο για αυτοκτονία μιας και υπάρχουν και είναι ορατές σημαντικές κακώσεις τόσο στο κεφάλι αλλά και στα χέρια.

Τα συμπεράσματα του είναι ανατριχιαστικά. Πιο συγκεκριμένα γράφει:

«Καταρχήν το προφανές. Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού λίγο πρίν πεθάνει και μάλιστα ο δράστης της επίθεσης είχε περίπου το ίδιο ύψος με αυτόν και σημαντική μυική δύναμη.

Κατα δεύτερον τα χτυπήματα που δέχτηκε τον άφησαν αναίσθητο και θέλω να ελπίζω πώς μέχρι τη στιγμή που τον θανάτωσαν δεν είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Κατα τρίτον τα κατάγματα που περιγράφονται ανωτέρω είναι ικανά το κάθε ένα απο μόνο του να παραλύσουν πλήρως το δεξί χέρι και να φέρουν τον τραυματία σε κατάσταση σοκ.

Υπο τις συνθήκες αυτές είναι βιολογικά ψυχολογικά ιατρικά και γενικά αδύνατον να αυτοκτονήσει ο παθόν πολλώ δε μάλλον με την μεθοδολογία και την τομή που έχει περιγράφει απο τον επι δεκαετίες φίλο μου κ. Βουγιουκλάκη».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.

5 Σχόλια

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΘΩΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Η ΣΧΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΠΟΛΛΑ .ΗΔΗ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.ΕΥΧΟΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΑΛΑ ΑΘΩΑ ΘΥΜΑΤΑ.Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ 9 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΑΧΑΙΑΣ.

  2. ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΙΣ.
    ΑΛΛΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΚΛΠ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ.

  3. ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΥΝΤΕΘΕΙ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ? ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕ ΣΤΟ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ. ΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΩΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ? ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΌΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΟΙ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΑΛΗΤΕΣ. ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗΝ ΟΔΥΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕΧΘΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΣΥΝΤΑΡΑΞΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΑΦΗΚΑΝ ΜΕ ΗΘΗ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.

  4. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  5. ΙΔΟΥ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΗ.ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΝΕΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ.ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΘΥΣΙΑΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΘΥΜΑ ΑΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ.
    ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΙΣΙΚΑΚΟΜΙΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΙΣΧΟΣ ΑΛΗΤΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΛΕΟΣ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΙΣΧΥ ΚΑΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΛΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines