Γιάννης Μακρής: Πότε συναντήθηκε με τους δολοφόνους του πριν τον εκτελέσουν

Πότε ο Γιάννης Μακρής συνάντησε τους εκτελεστές του;

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται καθημερινά στο φως, όσον αφορά στη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, τον περασμένο Οκτώβριο, έξω από το σπίτι του, στο Πανόραμα Βούλας.

Η μοιραία συνάντηση

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, ο Γιάννης Μακρής είχε ένα τετ-α-τετ με τους δολοφόνους του, λίγες ώρες πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες.

Οι φερόμενοι ως δράστες, δύο αδέλφια βουλγαρικής καταγωγής εκ των οποίων ο ένας διαφεύγει της σύλληψης, αναγνωρίστηκαν από φίλο του επιχειρηματία που ήταν μαζί το μεσημέρι εκείνης της ημέρας. Κατά τον μάρτυρα, ο Γιάννης Μακρής του είπε ότι αυτά τα «περίεργα» άτομα τα έβλεπε συνέχεια μπροστά του.

Ο Βούλγαρος αρνείται τις κατηγορίες

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος Βούλγαρος που έχει κριθεί προφυλακιστέος, αρνείται όλες τις κατηγορίας και ισχυρίζεται πως δεν είναι αυτός ο οποίος φαίνεται στο βίντεο να πυροβολεί τον επιχειρηματία στο αυτοκίνητό του.

Βικτώρια Καρύδα για Γιάννη Μακρή: Aν ήμουν μαζί του μπορεί να είχε σωθεί

Πριν έξι μήνες, η ζωή της Βικτώριας Καρύδα άλλαξε. Ο σύζυγός της και γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους στο Πανόραμα της Βούλας, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη την ξανθιά καλλονή και τα δύο παιδάκια τους. Η πρώτη συνέντευξη που δίνει μετά το χαμό του συζύγου της είναι συγκλονιστική.

Η σύζυγός του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία ανοίγει τα χαρτιά της για πρώτη φορά έξι μήνες μετά τη δολοφονία του και μιλά για όλα στην εφημερίδα «Πρώτο θέμα». Μοιράζεται όλα όσα αισθάνθηκα και όσα αισθάνεται τώρα μετά το χαμό του συζύγου της.

«Αν ήμουν μαζί του μπορεί να είχε σωθεί»

Από τον έρωτα με την πρώτη ματιά και τον γάμο μέχρι τα τελευταία τρυφερά λόγια που αντάλλαξαν λίγο προτού πέσει νεκρός από τις σφαίρες πληρωμένου δολοφόνου. Ντυμένη στα μαύρα, με τα μάτια της να τρέχουν δάκρυα και τη φωνή της να πνίγεται από τους λυγμούς, η Βικτώρια Καρύδα ξεσπά: «Αν δεν πήγαινα σε αυτό το show εκείνο το βράδυ και αν ήμουν μαζί του, μπορεί να είχε σωθεί».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.