Ράκος η Καλογρίδη: Πώς στάθηκε στον Λυκουρέζο. Τρίζουν τα κόκκαλα της Λάσκαρη

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Νατάσα Καλογρίδη, καθώς ο σύντροφος της ζωής της Αλέξανδρος Λυκουρέζος περνά το Σαββατοκύριακο στα κρατητήρια. Πώς του στάθηκε στη δύσκολη στιγμή;

Στο γραφείο του ανακριτή βρέθηκε την Παρασκευή ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος συνελήφθη χθες για την υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος πέρασε τη νύχτα στο κελί στη ΓΑΔΑ, καθώς προσήχθη στις 3:30 το απόγευμα και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη για τη γνωστή υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Ο γνωστός ποινικολόγος βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου φυσικά βρίσκονται η κόρη του Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αλλά και η σύντροφός του Νατάσα Καλογρίδη.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν στο πλευρό του Αλέξανδρου Λυκουρέζου.

Γύρω στις 12:30 το μεσημέρι η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε στο Εφετείο, σε άσχημη ψηχολογική κατάσταση, όπου ήδη βρισκόταν εκεί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η οποία νωρίτερα είχε στείλει τα μηνύματά της για τη σύλληψη του πατέρα της μέσω Instagram.

Ευτυχώς η αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη δεν ζει για να δει τα τεκμαινόμενα.

Στον προθάλαμο του ανακριτικού γραφείου βρίσκονταν και συνάδελφοι αλλά και συνεργάτες του Αλέξανδρου Λυκουρέζου που είχαν σπεύσει για να του συμπαρασταθούν.

Τελικά, ο κ. Λυκουρέζος λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Μεγάλη Δευτέρα στις 12 και επιστρέφει στη ΓΑΔΑ όπου θα παραμείνει κρατούμενος.

Σημειώνεται ότι ο γνωστός ποινικολόγος συνελήφθη χθες βάσει εντάλματος, για τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης κατά του Αριστείδη Φλώρου, που έχει καταδικαστεί σε 21 χρόνια κάθειρξη για την υπόθεση της Energa.

Στον ανακριτή οδηγήθηκε και ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος για τον όποιον επίσης εξέδωσε ένταλμα ο ανακριτής. Αντιμετωπίζει και αυτός τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης.

Διαβάστε τα πρώτα λόγια του Αλέξανδρου Λυκουρέζου αφού συνελήφθη για εγκληματική οργάνωση και ποιοι πασίγνωστοι δικηγόροι κάρφωσαν τον Λυκουρέζο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.