Πανικός με Μητσοτάκη: Τι απίστευτο βρήκε μέσα στο Μαξίμου όταν έφυγε ο Τσίπρας “Μπίχλα”

Τι απίστευτο βρήκε μέσα στο Μαξίμου ο Μητσοτάκης;

Σε… ψυχρό και εθιμοτυπικό κλίμα έγινε χθες η παράδοση – παραλαβή στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα.

Η διαδικασία διήρκησε ελάχιστο χρόνο και οι δύο πολιτικοί αρκέστηκαν στα εντελώς τυπικά.

Οι φωτογραφίες που αποτύπωσαν τις τελευταίες στιγμές του Αλέξη Τσίπρα, δίπλα στο νέο ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου, έδειξαν ότι οι δύο άνδρες δεν κοιτάχτηκαν ούτε για μια στιγμή στα μάτια και η σύντομη συνομιλία τους δεν έκρυβε την αμηχανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η «Καθημερινή», όταν έκλεισε η πόρτα πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα και αποχώρησαν και οι τελευταίοι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, τότε η νέα ομάδα άρχισε να εξερευνά τον χώρο και άρχισαν οι …αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα, οι πόρτες των γραφείων στο Μαξίμου ήταν… κλειδωμένες και χρειάστηκε να κληθεί ειδικός κλειδοκράτορας για να ανοίξουν τα γραφεία!

Και δεν ήταν μόνο αυτό το μόνο… πρόβλημα που αντιμετώπισε ο νέος ένοικος του Μαξίμου.

Όπως αναφέρεται το Μέγαρο Μαξίμου ήταν… «ποτισμένο» στη μυρωδιά του τσιγάρου. «Μπίχλα από τσιγάρο» ήταν η έκφραση του ανθρώπου που αποκάλυψε τα παραπάνω.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει να εγκατασταθεί λίγα μέτρα πιο μακριά, στο κτήριο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Το Μέγαρο Μαξίμου θα χρησιμοποιείται μόνο εθιμοτυπικά, για συναντήσεις με ξένους ηγέτες και άλλους παράγοντες του δημοσίου βίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.