“Ο Παπακαλιάτης είναι κλέφτης και ο Καπουτζίδης γελοίος”

Κεραυνός ήταν για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον Γιώργο Καπουτζίδη γνωστός σκηνοθέτης. Τι είπε για κλοπή του Παπακαλιάτη και γελοιότητες του Καπουτζίδη;

Ο Νίκος Ζερβός μίλησε στο TV Weekend και οι χαρακτηρισμοί για κάποια από τα πρόσωπα της σόουμπιζ ήταν: «σούργελο», «γελοίος», «βαρετό» και «κλέφτης». «Αντιγράφει ένα σενάριο, βάζει έναν μεταφραστή και μεταφράζει απ΄τα αγγλικά στα ελληνικά και το γυρίζει δικό του. Εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα με αυτό. Εγώ τον θεωρώ έναν καπάτσο καλλιτεχνικό κλέφτη» είπε για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Το Γιώργο Καπουτζίδη τον παρακολουθώ πάντα. Για άλλους λόγους, όμως, από τον υπόλοιπο κόσμο. Γελάω μαζί του, είναι γελοίος. Δε το λέω υβριστικά απλά είναι καρικατούρα του ηθοποιού, καρικατούρα του εαυτού του και παλεύει με μια φωνή που βγαίνει απ’ τη μύτη του να βγάλει γέλιο. Τον θεωρώ πολύ κακό ηθοποιό. Απ’ τους χειρότερους ‘Έλληνες ηθοποιούς, πιθανόν τον χειρότερο. Αν τον είχα σε ταινία θα ήταν για να του βαράνε γιαούρτια! Του εύχομαι να κάνει και κινηματογράφο για να απομυθοποιηθεί πλήρως και να ησυχάσουμε!».

«Είναι μια όμορφη ξανθιά κυρία που τόσα χρόνια πέρασε απαρατήρητη. Τη βρήκαμε ξαφνικά. Πετάει κάτι χαζομάρες που είναι νόστιμες» είπε για τη Μαρία Μπεκατώρου.

«Ο άλλος το βράδυ θα βάλει Το Νησί, θα πάθει κατάθλιψη και μετά θα πάρει χάπια για να συνέλθει. Θα το δει όμως. Γιατί του το έχουν πλασάρει ως αριστούργημα…. Όχι μόνο όμως δεν είναι το καλύτερο αλλά είναι και βαρετό! Παθαίνεις την καρδιά σου μετά!», είπε ο σκηνοθέτης για την πετυχημένη σειρά.

«Η τηλεόραση αυτή τη στιγμή είναι στον πάτο, είναι ένα σούργελο! Δηλαδή αυτά που βλέπω εγώ είναι πάτος! Είναι άθλια πράγματα. Δε βλέπονται! Καλύτερα να δω αμερικανιές, παρά αυτές τις αθλιότητες ξεφτίλας και αμορφωσιάς».

Διαβάστε τι αποκάλυψε η Μακρυπούλια για Χατζηγιάννη και τη μεταμόρφωση της Ελένης Φουρέιρα πριν-μετά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.