Ποιο μήνυμα-μυστήριο έστειλε ο Γιγουρτάκης πριν πεθάνει

Ποια νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τις αιτίες του θανάτου του Νίκου Γιγουρτάκη; Τι έγραφε στο μήνυμα-μυστήριο, ο Νίκος Γιγουρτάκης;

Η οικογένεια του Νίκου Γιγουρτάκη προσπαθεί να μάθει πώς έφυγε από τη ζωή ο δικός τους άνθρωπος. Ο πατέρας του υποστήριξε ότι ενδεχομένως τον σκότωσε η υπερκατανάλωση αντιισταμικών. Όμως νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως για το θάνατο του 30χρονου επιχειρηματία.

Ο Νίκος Γιγουρτάκης περίπου δύο εβδομάδες πριν τον αιφνίδιο θάνατο του είχε γράψει μήνυμα στο facebook: «Προς όλους τους χρήστες. Το γυμναστήριο… είναι μια απάτη. Την πάτησα και εγώ όπως πολλά θύματα. Ουσιαστικά είναι ένας χώρος, όπου ο κ. (…) το παρουσιάζει σαν γυμναστήριο, αλλά είναι παγίδα. Σε αναγκάζουν να περάσεις από μια σειρά βασανιστηρίων και μετά μαζί με μια αφέντρα σε τεμαχίζουν. Εγώ κατάφερα να αποδράσω». Και σε ένα σχόλιο φίλος του Νίκου του γράφει: «Γλύτωσες, αλλά με γραμμωμένους κοιλιακούς Νίκο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του Νίκου Γιγουρτάκη προσπαθούν να βρουν τρόπο επικοινωνίας με τους υπεύθυνους του γυμναστηρίου, προκειμένου να λυθούν τα ερωτήματά τους, πώς «έφυγε» το παιδί τους. Πάντως πρόκειται για ένα πολύ μυστήριο μήνυμα, που θα ερευνήσουν οι αρχές, για να οδηγηθούν στα αίτια του θανάτου, του Νίκου Γιγουρτάκη.

Δείτε τη Χριστίνα Κολέτσα να καταρρέει στη κηδεία του Νίκου Γιγουρτάκη και διαβάστε ποια ήταν τα πραγματικά αίτια θανάτου του Νίκου Γιγουρτάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.